CHP bu kez de yanlışlarla dolu "Eğitim Çalıştayı" düzenledi!

CHP kamuoyunun haberinin olmadığı bir eğitim çalıştayı hazırladı. Çalıştay'ın yanlışlarla dolu afişi ise alay konusu oldu. Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin, CHP'lilere "bari isimleri doğru yazsaydınız" diye tepki gösterdi...

CHP Parti Meclisi üyesi Gaye Usluer, 7 Eylül'de yapacakları "Eğitimde Üç Şart" başlıklı çalıştayla ilgili konuştu.

Üç bölüm halinde yapılacak çalıştayla ilgili sendikaların hepsinin davet edildiğini söyleyen Usluer, "Biz CHP olarak konuşmayacağız, sendikalar konuşacak. Müfredatı hazırlayan destekleyenlerin de burada olmasını istedik. Ortak akıl bulalım dedik." dedi.

Usluer'in sözlerini çalıştayın afişi yalanladı. Afişe göre çalıştayın açılış ve kapanış konuşmalarını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yapacak.

eAitim_AalAAtayA

BAŞTAN SAVMA ÇALIŞTAY BAŞTAN SAVMA AFİŞ

Usluer'in eğitimle ilgili herkesi davet ettiklerini açıkladığı çalıştayla ilgili gariplikler de açıklamalarla birlikte ortaya çıktı.

MEB Müsteşarı Yusuf Tekin'in katılımcılar arasında gösterildiği afişe cevap bizzat Yusuf Tekin'den geldi. Tekin, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından çalıştayla ilgili şu açıklamada bulundu.

yusuf_tekin_tweetler

BARİ İSİMLERİ DOĞRU YAZSALARDI

Tekin'in bahsettiği isim yanlışlıkları ise birden fazla. Eğitim Bir-Sen Genel Başkanı olarak ilan edilen Orhan Sancaktaroğlu, Eğitim Bir-Sen'in Kastamonu Şube Başkanı görevini yürütüyor.

Katılımcılar arasında gösterilen Talim Terbiye Genel Müdürü ise Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde bulunmuyor. Başkanlığın doğru ismi ise, Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı.

Eğitimin yöneticilerinin haberinin olmadığı dahası katılacak isimlerin bile doğru yazılmadığı CHP'nin çalıştayı "eğitim şart" sözünün haklılığını bir kez daha kanıtladı.

CHP bu kez de yanlışlarla dolu "Eğitim Çalıştayı" düzenledi! ile ilgili etiketler CHP gaye usluer eğitim çalıştayı Yusuf Tekin meb müsteşarı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.