Çeyrek altın ne kadar oldu? İşte en güncel altın fiyatları

Çeyrek altın ne kadar oldu? Altın ne kadar? soruları küçük yatırımcının en çok merak ttiği konular arasında. Altın fiyatları Kapalıçarşı'da yükselişini sürdürüyor. Peki 29 Mayıs pazartesi günü altın fiyatlarında son durum ne Çeyrek altın ne kadar oldu. İşte en güncel altın fiyatları...

Çeyrek altın ne kadar oldu? sorusu düğün sezonun da etkisiyle vatandaşın en çok merak ettiği konular arasında. Ayrıca yatırımcının gündemi de ekonomi. Bu nedenle yatırım yapmak isteyen vatandaş da Çeyrek altın ne kadar oldu? sorusunun yanıtı için internetten arama yapıyor. Çeyrek altın ne kadar oldu? Altın ne kadar? gibi soruların yanıtı ve 29 Mayıs itibariyle en güncel altın fiyatları haberimizde...

altin

Altın fiyatları haftanın açılışını zirveye yakın yaptı. Altın ons fiyatı dört haftanın zirvesine yakın seyrederek 1,266 doları buldu. Peki, çeyrek altın ne kadar oldu? Geçen haftadan bu yana nasıl bir değişim gösterdi? İşte, 29 Mayıs tarihli altın fiyatları!

Altın jeopolitik gerilimin yarattığı güvenli liman talebinden destek bulurken, geçen hafta Cuma günü yüzde 1’e yakın bir yükselme gösterdikten sonra 29 Mayıs Pazartesi (bugün) günü son dört haftanın zirvesine yakın bir tabloyla yatırımcıların karşısına çıktı.

Altının gram fiyatı son kapanıştan bu yana hafif bir gerilemeyle 145 liradan işlem görmeye başladı. 233 liradan alınan Çeyrek altın 239 TL’den, 965 liradan alınan Cumhuriyet altını ise 979 liradan satılıyor.

altin1

GEÇEN HAFTA ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Dün, dolar/TL'deki yükselişlere karşın altının ons fiyatındaki düşüşün etkisiyle 143,7 liraya kadar gerileyen altının gram fiyatı, günü önceki kapanışa göre yüzde 0,27 azalışla 143,9 liradan tamamladı. Altının ons fiyatı ise dün yüzde 0,74 değer kaybederek günü 1.251,3 dolardan tamamlamıştı.

Çeyrek altın ne kadar oldu? İşte en güncel altın fiyatları ile ilgili etiketler çeyrek altın altın fiyatları çeyrek altın ne kadar en güncel altın fiyatları
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.