Cenk Gönen 10 yıldır yedek ama İspanya'ya gidiyor!

İspanyol kulübü Malaga'nın Galatasaray'ın yedek kalecisi Cenk Gönen'i transfer edebileceği öne sürüldü.

beIN SPORTS’un haberine göre La Liga kulübü Malaga, kalecisi Carlos Kameni’nin Fenerbahçe’ye imza atmasının ardından transferde Galatasaray’ın kapısını çalacak.

İddiaya göre Malaga, Kameni’den oluşacak boşluğu Cenk Gönen’le doldurmak istiyor.

cenk_gAnen_malaga_gidiyor

CENK GÖNEN KİMDİR

Cenk Gönen (d. 21 Şubat 1988 - İzmir), - Türk kaleci. Denizlispor takımı ile sözleşmesi 1 Haziran 2008'de başlamıştır, 31 Mayıs 2011 tarihinde sözleşmesi bitecektir.

KARİYERİ

İlk kaleciğiyle Göztepe'nin altyapısıda yetiştirmiştir. A Milli Takımın eski kalecisi Ali Artuner'in yeğenidir. 16 yaşında Beşiktaş'ın maçına çıkmıştır. 2005 yılında Denizlispor'a transfer olmuştur. 2008 yılında Altay'a kiralanmıştır. Kira süresi bittikten sonra Denizlispor'a tekrar dönmüştür.

sdfksahkjasdfdsf

Şu anda Denizlispor'da forma giymektedir. 2010-2011 yılında Beşiktaş'a 1 milyon euro ve Emre Özkan karşılığında satıldı. Yetenekli kaleci beklenen patlamayı bir türlü gerçekleştirmeyince uzun süre yedek soyundu. Daha sonra 2015 yılında Galatasaray'a transfer olan Gönen, kupa maçlarında sarı-kırmızılarının kalesi korurken lig maçlarında Muslera'nın yedeği olarak sahaya çıkıyor.

MİLLİ TAKIM KARİYERİ

26 ve 28 Kasım 2002 tarihlerinde Hollanda ile oynanan iki maç için U-15 Milli Takımı'na çağrıldı ve 1-1 berabere kaldıkları maçta forma giydi. İki yıllık bir aradan sonra Ege Kupası için U-16 kadrosuna çağrıldı. Volkan Babacan'ın yedeği olan Cenk, bir maç yedeklerden girerek forma giydi. Bu turnuvada şampiyonluk yaşadı. Ayrıca Castelo Branco ve şampiyon oldukları Viktor Bannikov turnuvalarında da takımın kalesini korudu. 2004 yılında U-17 seviyesine geçti. İlk U-17 maçında 6. dakikada sakatlanıp oyundan çıktı. Falkanberg Turnuvası'na katılan kadroda yer aldı. 6 Haziran 2006'da Rusya ile oynanan hazırlık maçıyla ilk kez U-18 oldu.

Cenk Gönen 10 yıldır yedek ama İspanya'ya gidiyor! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray Transfer Malaga Cenk Gönen kameni
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.