Takipçisine, "Yatakta kopuyorduk" mesajı attı!

Cem Yılmaz oğlunun annesi Ahu Yağtu’dan boşandığından beri hızlı aşk trafiğiyle gündemden düşmüyor. Şu günlerde 'Arif V 216' filmini çeken ünlü şovmenin adı Ebru Şallı başta olmak üzere birçok kadınla anılmıştı.

Komedyen Cem Yılmaz ise özel hayatıyla ilgili mevcut tabloya rağmen ısrarla çapkın olmadığını öne sürüyor. Cem Yılmaz'ın sık sık görüştüğü sevgililerinden biri de dünyaca ünlü bir kozmetik markasının ürün müdürü olan Özge Sabuncu… Hızlı aşk trafiğine rağmen Cem Yılmaz'dan kopamayan Özge Sabuncu son olarak ünlü şovmenin bir fotoğrafına yorum yazdı.

yeryrete

TAKİPÇİSİNİ ENGELLEDİ

Yılmaz'ın paylaştığı robotlu eski bir pozun altına sabuncu “Bu bu bu” notunu düştü. Bu yorumu gören Cem Yılmaz'ın bir takipçisi Özge Sabuncu'ya mesaj attı ve ünlü komedyenin “Fi” dizisinin oyuncusu Merve Çağıran'la yakın zamanda yaşadığı ilişkiye gönderme yaparak “Merve Çağıran'la sevgili adam. Kız evinden çıkıyor görmedin mi hala yorum? ne yapıyorsun kızım?” yazdı. Takipçinin attığı mesajı görüp çok sinirlenen Özge Sabuncu takipçiye DM mesajı attı ve Yatakta kopuyorduk, zavallı yazdı” ve daha sonra kendisine “Anlamadım kim zavallı, evet bence de zavallı” karşılığını veren takipçiyi anında engelledi.

Takipçisine, "Yatakta kopuyorduk" mesajı attı! ile ilgili etiketler Cem Yılmaz Merve Çağıran özge sabuncu takipçi yatakta kopuyorduk
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.