Cem Yılmaz, Arif V 216 filmine Vatanım Sensin oyuncusunu dahil etti!

Ozan Güven'le başrollerini paylaştığı Arif ve 216 filminin çekimlerine başlayan Cem Yılmaz, Vatanım Sensin dizisinin önemli oyuncularından birini de kadroya dahil etti.

Muğla-Milas Havalimanı’nda özel bir şirkette çalışırken keşfedilen ve sonrasında da Vatanım Sensin adlı dizide oynamaya başlayan Kubilay Aka, görünen o ki ilk oyunculuk deneyiminde Cem Yılmaz’ın da beğenisini kazandı.

ertertyrter

Hatta öyle ki Cem Yılmaz dizide Ali Kemal rolünde izlediğimiz bu genç isme Arif ve 216 filminde bir de rol verdi. İkili birlikte objektiflerin karşısında poz verirken Cem Yılmaz bu kareyi “Sevgili kardeşim Kubilay Arif ve 216’da” notuyla paylaştı.

kubilay_aka

KUBİLAY AKA KİMDİR?

Kubilay Aka, 1995 yılında İstanbul’da doğmuştur.
Eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi Havaalanı Yönetimi’nde tamamladıktan sonra oyunculuk eğitimi almıştır.
Kanal D’nin yeni sezonunda dizileri arasında yer alan ve ilk dizisi olan Vatanım Sensin’de Ali Kemal karakterini canlandırmaktadır.

Cem Yılmaz, Arif V 216 filmine Vatanım Sensin oyuncusunu dahil etti! ile ilgili etiketler Kubilay Aka Cem Yılmaz arif v 216 Vatanım Sensin rol verdi
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.