Cem Uzan'dan eski sevgilisine acı itiraf!

Derin Mermerci'nin sosyal medya hesabından kanser hastalığıyla ilgili yaptığı bir paylaşıma eski sevgilisi Cem Uzan'dan itiraf gibi bir yorum geldi.

Yıllardır Fransa'da firari olarak yaşayan Cem Uzan, önceki gün sosyal medyada yaptığı itirafla herkesi şoke etti. 2009 yılında avukatının mahkemeye sunduğu dilekçede kan değerlerinin normalin çok üstünde olduğu için kanser riski taşıdığı belirtilen Uzan, yine aynı hastalıkla yüz yüze.

"BEN DE BENZER BİR DURUMLA KARŞI KARŞIYAYIM"

57 yaşındaki firari işadamının hastalığı, Derin Mermerci'nin kanser hastalarına destek amaçlı başlatılan 'Saçım Saçın Olsun' kampanyası için yaptığı paylaşımla ortaya çıktı. Instagram'da annesi Ender Mermerci'nin yıllar önce kanseri yendiğini yazan sosyetik güzele Cem Uzan da şu yorumu yaptı: "Ben de benzer bir durumla şahsen karşı karşıyayım. Tanrı seni ve sevdiklerini korusun Dero'm."

Firari iş adamının eski sevgilisi olan Mermerci'yle halen dost kaldığını da gözler önüne seren bu itiraf gibi paylaşımı, sosyal medyada şok etkisi yarattı.

dd_5364

Cem Uzan'dan eski sevgilisine acı itiraf! ile ilgili etiketler Cem Uzan kanser derin mermerci sevgilisi
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.