Cem Küçük kimdir? Cem Küçük nereli?

Televizyon programları ve yorumlarıyla dikkat çeken gazeteci yazar Cem Küçük, dün katıldığı bir televizyon programında Mavi Marmara şehitleri için "Mavi Marmara'daki Manyaklar" ifadesini kullanmıştı. Büyük tepki çeken sözlerin ardından gözler, gazeteci Cem Küçük'e çevrildi. Herkes internetten Cem Küçük hakkında bilgi edinmeye çalışıyor. Cem Küçük kimdir? Cem Küçük nereli? gibi soruların yanıtları aranıyor. Peki Cem Küçük kimdir? İşte Cem Küçük'le ilgili tüm detaylar...

Gazeteci Yazar Cem Küçük'ün Mavi Marmara şehitleri için söylediği sözler büyük tepki topladı. Başta Başbakanlık Özel kalem Müdürü Abdulkerim Taş'tan olmak üzer birçok sosyal medya kullanıcısı Cem Küçük' e mesaj yağdırdı. Bu gelişmenin ardından Cem Küçük kimdir sorusu sosyal medya gündemine yerleşti. Birçok internet kullanıcısı internet üzerinden Cem Küçük kimdir? Cem Küçük nereli? sorularının yanıtını aratarak Cem Küçük hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Cem Küçük hakkında tüm detaylar haberimizde...

cemm6

MAVİ MARMARA ŞEHİTLERİ İÇİN SÖYLEDİKLERİ BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Cem Küçük, dün katıldığı bir programda Mavi Marmara şehitleri için "AK Parti'nin radikal İslamcılarla ve Mavi Marmara'daki manyak tiplerle yolunu ayırması gerek" ifadelerini kullandı. Bu sözler büyük tepki çekerken özellikle sosyal medyadan Cem Küçük'e tepki yağdı.

Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan, "Kafadan İsrail düşmanıyım, bu değişmeyecek ve an itibariyle tasfiye edilmeyi bekliyorum. Arz ederim" mesajıyla birlikte Cem Küçük'ün konuşmasını içeren videoyu paylaştı.

11

İHH ÜYESİ GÜLDEN SÖNMEZ: "SENİ DAVA MANYAĞI YAPACAĞIZ"

Küçük için "İçimizdeki İsrailli" diyen Sönmez'in mesajı şu şekilde: "Seni dava manyağı yapacağız içimizdeki İsrailli Cem Küçük" ifadelerini kullandı.

cc
Cem Küçük'e AK Parti ve Mavi Marmara kanadından gelen tepkilere Başbakanlık da eklendi. Başbakanlık Özel Kalem Müdürü Abdulkerim Taş, Küçük'e Twitter hesabından çok sert sözlerle yüklendi. Abdulkerim Taş Twitter hesabından, "Mavi Marmara'daki manyaklar" ifadesini kullanan hadsiz, amacın ne? Kime hizmet ediyorsun???" ifadelerini paylaştı.

2017_04_20_06_30_072


TEPKİLERDEN SONRA ÖZÜR DİLEDİ

Görüntülere yönelik eleştirilere yanıt veren Cem Küçük, şu ifadeleri kullandı: "Gittiğim her yerde İHH'yı ve 2013'te Somali'ye ziyaretimi hep anlatmışımdır. Dolaşıma sokulan videoyu tamamen amacından saptırılıyor. Mavi Marmara'da şehit düşenlere manyak demem mümkün müdür? O insanları her yerde savunan insan benim. İsrail'i benim kadar eleştiren ikinci bir yazar asla olmamıştır. Bir Müslüman olarak Mavi Marmara'yı savunmayacak kimse yoktur. Başını sonunu anlamadan benim Mavi Marmara'da şehit düşenlere manyak diyeceğimi düşünmek ancak kötü niyettir."
Dolaşıma sokulan videonun art niyetli olduğunu savunan Cem Küçük, "Buna rağmen yanlış anlaşılmadan ötürü Mavi Marmara'daki kardeşlerimizin hepsinden ama demeden özür dilerim" dedi.

cemmm

CEM KÜÇÜK KİMDİR? (CEM KÜÇÜK BİYOGRAFİSİ)

Gazeteci olan Cem Küçük 1978 yılında Zonguldak'ta doğdu. İstanbul Üniversitesi’nde Amerikan Kültür ve Edebiyatı okumuştur.

Mezun olduktan sonra uzun süre Profil yayınlarında Editörlük yapmıştır. Daha sonra Yeni Şafak gazetesinde yazmaya başlayan Küçük, Yeni Şafak gazetesine ait olan TVNET televizyonunda da çalışmaya başlamış ve televizyon dünyasına ilk adımını atmıştır. Sonraki zamanlarda Cem Küçük Star gazetesine geçiş yapmış ve 24 TV'de televizyonculuk yapmaya devam etmiştir. Cem Küçük şuan da haftanın 4 günü Star gazetesinde yazı yazmaktadır. Küçük’ün Doruk ve İber adında iki tane de oğlu bulunmaktadır.

Cem Küçük kimdir? Cem Küçük nereli? ile ilgili etiketler Cem Küçük cem küçük kimdir? cem küçük nereli
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.