Carrasso, Linnes ve Nagatomo galibiyeti değerlendirdi...

Galatasaraylı futbolcular Carrasso, Linnes ve Nagatomo, Antalyaspor galibiyetini değerlendirdi.

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasının son maçında Galatasaray, sahasında Antalyaspor'u Gomis ve Feghouli'nin attığı gollerle 3-0 mağlup etti. Sarı-Kırmızılı ekip böylece 44 puanla 6 hafta sonra liderlik koltuğuna yeniden oturdu.

İşte Linnes'in açıklamaları:

"Çok mutluyum, uzun zamandır 11'in değişilmez ismi olmayı bekliyordum. Mariano da çok iyi bir sağ bek. Hedefim ilk 11'in parçası olmaktı."

Nagatomo:

Bugün aldığımız galibiyetten ötürü çok çok mutluyum. Bugün gösterdiğim performans takım arkadaşlarımın da yardımından kaynaklandı. Onlara teşekkür ediyorum. Çok mutluyum. Mariano da çok iyi bir sağ bek. Hedefim ilk 11'in parçası olmaktı.

Fatih Terim çok iyi bir teknik direktör. Fizik ve mental olarak oyuncularına iyi şekilde yaklaşıyor, bizleri en iyi şekilde maça hazırlıyor. Çok çok iyi bir teknik direktör.

CARRASSO: GOMİS MAÇIN ADAMI

Antalyaspor galibiyeti sonrası açıklamalarda bulunan Galatasaray'ın deneyimli kalecisi Carrasso, "Bugünkü performansımızı iyi buluyorum, çalışmaların karşılığını aldık. Gerekenleri eksiksiz yerine getirdik. Şampiyonluk yolunda bir adım daha attık. Bence Bafetimbi Gomis maçın adamı" dedi.

Carrasso, Linnes ve Nagatomo galibiyeti değerlendirdi... ile ilgili etiketler Nagatomo carrasso Linnes
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.