"Captain Ska" İngiltere'de liste başı oldu! İşte Ada'yı kasıp kavuran o şarkı... VİDEO

"Seçim şarkısı" diye buna denir! İngiltere'de erken genel seçime yaklaşık bir hafta kala Başbakan May'i yalancılıkla suçlayan bir şarkı, iTunes'ta en çok indirilen parçalar listesinde bir numaraya yerleşti.

İngiltere'de erken genel seçime yaklaşık bir hafta kala Başbakan Theresa May'i yalancılıkla suçlayan bir şarkı, iTunes'ta en çok indirilen parçalar listesinde bir numaraya yerleşti.

İngiliz müzik grubu Captain Ska'nın 5 gün önce piyasaya çıkardığı "Liar, Liar" (Yalancı, Yalancı) başlıklı yeni parçası, Ed Sheeran ve Ariana Grande gibi dünyaca ünlü yıldızların şarkılarını geride bırakarak İngiltere'de iTunes'tan en çok indirilenler listesinde bir numara oldu.

PARÇA ÜLKEDEKİ YOKSULLUK SEVİYESİNİ ELEŞTİRİYOR

Başbakan May ve liderliğindeki Muhafazakar Partinin bütçe kesintilerinin eleştirildiği şarkıda, "(Theresa May) Yalancının teki, yalancının teki. Ona hiç güven olmaz, hayır, hayır, hayır, hayır" ifadeleri yer alıyor. Parça, özellikle ülkedeki sağlık sistemi ve yoksulluk seviyesini eleştiriyor.

May'in seçim kampanyası kapsamında yaptığı bazı konuşmalardan kesitlerin de kullanıldığı şarkının klibinde Başbakan'ın konuşmalarının görüntülerine de yer veriliyor.

ferlhfbergreg

Londra'da 2010'da kurulan Captain Ska, mevcut hükümetten "bıkan" halkın görüşünü yansıttığı için şarkının bu kadar çok beğenildiğini öne sürdü. Grup, şarkıdan elde edilen geliri gıda yardımı yapan bir kuruluşa bağışlayacağını açıkladı.

Öte yandan ülkedeki bazı radyo kanalları, seçim döneminde uygulanan tarafsızlık kuralları gereğince, popülerliğine rağmen söz konusu şarkıyı programlarında çalmayacaklarını duyurdu.

"Captain Ska" İngiltere'de liste başı oldu! İşte Ada'yı kasıp kavuran o şarkı... VİDEO ile ilgili etiketler Londra İngiltere seçim captain ska liar liar may london şarkı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.