Candan Erçetin ve Hakan Karahan ayrıldı mı? Ünlü isimden açıklama geldi!

Candan Erçetin, BKM Açıkhava’da 2017 konser serisinin kapanışını önceki akşam yaptı. Ünlü sanatçıyı yaklaşık 5 bin kişi izledi.

Candan Erçetin, kapanış gecesinde unutulmaz bir müzik şölenine imza attı. BKM Konserleri 2017’nin açılışını da yapan sanatçının ikinci konserini yaklaşık 5 bin kişi izledi. Geceye “Şehir” şarkısıyla başlayan Erçetin’e sahnede ilk konserinde olduğu gibi Ceza eşlik etti. Konser, Erçetin’in “Elbette”, “Bahar” ve “Yalan” gibi sevilen şarkıları ile devam etti.

weqwetweer

CANDAN’I ÇOK SEVİYORUM

Candan Erçetin’i Açıkhava konserinde 23 yıllık sevgilisi Hakan Karahan yalnız bırakmadı. Yaklaşık 2 ay önce Erçetin’le ayrıldığı ve Elif Kıramer’le flört ettiği iddia edilen oyuncu, “Çıkan tüm haberler saçma sapan ve yalan. Candan’ı çok seviyorum” dedi.

Candan Erçetin ve Hakan Karahan ayrıldı mı? Ünlü isimden açıklama geldi! ile ilgili etiketler Candan Erçetin hakan karahan ayrıldı mı cevap
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.