Diriliş Ertuğrul'da sürpriz ayrılık! / VİDEO

TRT'nin reyting rekortmeni dizisi 'Diriliş Ertuğrul'da flaş bir ayrılık yaşandı.

Çağdaş Onur Öztürk, hayat verdiği 'Vasilius' karakterinin ölmesi üzerine 'Diriliş Ertuğrul' dizisine.

Dizinin sosyal medya hesabında yayımlanan mesajda, oyuncuya teşekkür edilerek, "Sezon başından itibaren canlandırdığı 'Vasilius' karakteriyle dizimizde yer alan değerli oyuncumuz Çağdaş Onur Öztürk'e emekleri için teşekkür eder, sanat hayatında başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

VASİLİUS'UN ÖLÜM SAHNESİ

ÇAĞDAŞ ONUR ÖZTÜRK KİMDİR?

Çağdaş Onur Öztürk, 16 Ağustos 1979 tarihinde Sivas‘da doğmuştur. İlk, orta ve lisede de tiyatro oyunlarında yer aldı. Ege Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü’nde okurken de fakültenin tiyatro kulübünde faaliyet gösterdi. Üniversite bitince askerliğini yaptı ve dönünce kısa bir süre bir ilaç firmasında temsilcilik yaptı.

Sonra Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları Bölümü’ne girerek orada okudu ve mezun oldu. Bu okulda okurken 2008 yılında “Gazi” dizisi ile televizyona adım attı.

Osman Sınav tarafından yaratılan ve 2009 yılında başlayan, başrolünde Tayanç Ayaydın‘ın oynadığı “Sakarya Fırat” dizisinde oynadı.

2011 yılında başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy, Öykü Karayel, Bade İşçil, Merve Boluğur‘un oynadığı “Kuzey Güney” adlı dizide kötü adam Barış Hakmen karakterini oynamıştır.

Filmleri ve Dizileri:
2014 – Tut Sözünü (Sinema Filmi)
2014 – Aşktan Kaçılmaz (TV Dizisi)
2014 – Kendime İyi Bak (TV Dizisi)
2014 – Düşler ve Umutlar (TV Dizisi)
2013 – Böyle Bitmesin (TV Dizisi)
2011-2013 – Kuzey Güney ( TV Dizisi)
2009-2012 – Sakarya Fırat (TV Dizisi)
2008 – Doğruluk Ekseni (TV Dizisi)
2008 – Gazi (TV Dizisi)

Diriliş Ertuğrul'da sürpriz ayrılık! / VİDEO ile ilgili etiketler Diriliş Ertuğrul ölüm vasilius
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.