Çağatay Ulusoy’un yeni dizisiyle ilgili detaylar ortaya çıktı! / VİDEO

Çağatay Ulusoy’un yeni dizisiyle ilgili detaylar ortaya çıktı. Başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer alacağı dizinin senaryosunu Behzat Ç. dizisiyle tanınan Ercan Mehmet Erdem ve Ezel, Suskunlar gibi başarılı projelere imza atmış Pınar Bulut kaleme alacak. Peki Çağatay Ulusoy’un yeni dizisinin ismi ne olacak?

Çağatay Ulusoy yeni bir dizi projesinde yer alacağı haberlerine paylaştığı bir video ile yanıt verdi. En son İçerde dizisinde Sarp karakterine hayat veren Çağatay Ulusoy videoda şunları söyledi: Çağatay Ulusoy yeni bir dizi projesinde yer alacağı haberlerine paylaştığı bir video ile yanıt verdi.

En son İçerde dizisinde Sarp karakterine hayat veren Çağatay Ulusoy videoda şunları söyledi: "Heyecanımı sizlerle paylaşmak ve bir konuya açıklık getirmek için bu videoyu çekiyorum. Evet duyduklarınız doğru, çıkan haberler doğru."

KONUSU

Yeni dizinin ismiyle ilgili bilgi verilmedi ancak konusu netleşti. Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği diziyi Behzat Ç. dizisiyle tanınan Ercan Mehmet Erdem ve Ezel, Suskunlar gibi başarılı projelere imza atmış Pınar Bulut kaleme alacak. Dijital platform dizisi 2018 yılında tüm dünyada aynı anda yayınlanacak. 'Karakalem ve Bir Delikanlının Tuhaf Hikayesi' adlı romandan uyarlanacak olan dizi, Osmanlı ve Türk efsanelerinin yanı sıra tarihten esinlenen bir kahramanlık hikayesini anlatacak.

Çağatay Ulusoy’un yeni dizisiyle ilgili detaylar ortaya çıktı! / VİDEO ile ilgili etiketler Çağatay Ulusoy yeni dizi proje İçerde
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.