Büşra Develi Fİ dizisindeki sevişme sahnesi için konuştu! Utandım...

Oyuncu Büşra Develi Fİ dizisindeki çok konuşulan sevişme sahnesi için ilk kez konuştu. Büşra Develi dizide Bilge karakterine hayat veriyor. Büşra Develi, Fİ dizisindeki sevişme sahneleri hakkında ilk kez konuştu. İşte Büşra Develi'nin çok konuşulacak açıklamaları...

Fİ dizisi yine sevişme sahneleriyle gündem oldu. Büşra Develi gazetecilerin soruları üzerine 'Fİ dizisindeki sevişme sahnesi çekilirken utandım' dedi. dizisinde Bilge karakterine hayat veren Büşra Develi önceki gün magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı. İşte Fi dizisindeki çok konuşulan sevişme sahneleri ve Büşra Develi'nin açıklamaları...

Magazin dünyasının gündeminde Fİ dizisindeki sevişme sahnesi ile çok konuşulan Büşra Develi var. Dizideki sevişme sahnelerinin sorulması üzerine başarılı oyuncu şu açıklamada bulundu:
"Dizide hayata dair şeylerden bahsediyoruz. İnsanların kavgaları, hırslarından bahsediyoruz ama aşktan da bahsediyoruz. İçinde sevişme olmayan bir aşk olabilmesi mümkün mü? Biz de bunu yansıtmak zorundayız. Hayatın her alanını yansıtırken bunu yansıtmamak olmaz. İnsanların birbirlerine bakıp mendil attıkları sahneler eskilerde kaldı."

bAAra_develi_seviAme
Ayrıca Büşra Develi, "Sevişme sahneleri çekilirken çok utandım" dedi.

İnternet ortamında yayınlanan ve her bölümü ile ayrı bir olay olan Fi dizisinin sahneleri konuşulmaya devam ediyor. Dizinin başrol oyuncularından olan Büşra Develi, yatak sahnelerinin çekimleri yapıldığı sırada utandığını söyledi. Büşra Develi; "Ekip çok kalabalık olduğu için terledim ve kızardım" diyerek neler hissettiğini anlattı.

YATAK SAHNELERİNDE ÇOK TERLEMİŞ

'Fi' dizisindeki performansı ile dikkatleri üzerine çeken Büşra Develi, ilgi ile takip edenlerden çok eleştirilere de maruz kalan dizinin sahneleri hakkında konuştu.

Develi "Sevişme sahneleri çok normal biz hayattan kesitler sunuyoruz, kavga, gürültü, ihtiras hayatta olduğu kadar sevişmede hayatın içinde var" dedi. Sevişme sahnelerinin çekimlerinde kalabalık bir ekip olduğu için utandığını ifade eden Büşra Develi: "O sahneler kalabalık bir ekiple çekiliyor bu yüzden çok terledim ve çok kızardım. " dedi.

Büşra Develi Fİ dizisindeki sevişme sahnesi için konuştu! Utandım... ile ilgili etiketler Büşra Develi fi dizisi sevişme sahnesi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.