Bursasporlu Kubilay'ı Benfica da istiyor

Bu sezon Bursaspor'un değişilmez isimleri arasına giren Kubilay Kanatsızkuş'u Galatasaray'dan sonra Benfica da listesine aldı.

Bursaspor U-21 takımında gösterdiği performansın ardından bu sezon A Takım formasıyla da büyük çıkış yakalayan Kubilay Kanatsızkuş'u Avrupa'dan birçok kulüp takibe aldı. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun Tomas Necid, Deniz Yılmaz, Sercan Yıldırım gibi tecrübeli isimlere rağmen şans vermesiyle birlikte tüm dikkatleri üzerine çeken genç yıldız adayı attığı gollerle Portekiz'in dünyaca ünlü kulübü Benfica'nın radarına girdi.

SÖZLEŞMESİ 2020'DE SONA ERİYOR

2016-2017 sezonunda Bursaspor formasıyla Spor Toto Süper Lig'de 13 maçta 5 gol 1 asist, Ziraat Türkiye Kupası'nda da 4 karşılaşmada 1 gol 1 asistle oynayan genç yıldız adayının bu performansını dikkate alan Portekiz ekibi menajerler aracılığıyla nabız yoklamaya başladı. Benfica Kulübü scout ekibinin, Bursaspor'un genç yıldızını yakın markaja alarak maçlarına büyük ilgi gösterdiği öğrenildi. Kubilay Kanatsızkuş'un Bursaspor ile sözleşmesi 30 Haziran 2020 yılında sona eriyor.

Bursasporlu Kubilay'ı Benfica da istiyor ile ilgili etiketler Bursaspor Transfer Benfica kubilay kanatsızkuş
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.