Burcu Esmersoy, Hindistan yolcusu!

Sunucu Burcu Esmersoy, önceki gün İstinyePark Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.

Güzelliğiyle ve çiçek desenli şık elbisesiyle dikkatleri üzerine çeken Burcu Esmersoy, bir şov programı için Hindistan'a gideceğini ve yolculuk öncesi hazırlık yaptığını söyledi.

Esmersoy, İstinyePark AVM'de mağazaları dolaşarak bol bol alışveriş yaptıktan sonra bir restorana geçerek yorgunluk kahvesi içti.

aSasaSDADSAAS

BURCU ESMERSOY KİMDİR?

Burcu Esmersoy Kimdir 2 Ekim 1976 yılında İstanbul’da doğmuştur. Annesinin ismi Kamile babasının ismi ise Timur’dur. Çerkez kökenli bir sunucudur. Annesi ile babası o henüz 4 yaşındayken ayrılmışlardır. Ablası ve babaannesiyle beraber yaşamıştır. Beşiktaş Lisesi mezunudur. Ardından da İstanbul Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümünden mezun olmuştur. New York Üniversitesinde bir takım eğitimler almıştır.

1997 tarihinde Miss Turkey güzellik yarışmasına katılmış ve Dördüncü olarak yarışmayı tamamlamıştır. Yine aynı yıl Japonya’da düzenlenen güzellik yarışmasına katılmış orada da dostluk güzeli ünvanını kazanan isim olmuştur. Tv dünyasına girmesi Hıncal Uluç sekreterliğini yaparak olmuştur. Önceleri birkaç tane klipte rol almıştır. Kanal D’de çocuk programlarını sunmuştur.2000 tarihinde CNN Türk ekranlarına giriş yaptı ve yaklaşık burada 5 yıl kadar hem spor spikeri hemde muhabirlik görevini üstlenmiştir. 2006 tarihinde ise NTV’ye transfer oldu ve burada Spor servisini sunmaya başlamıştır. Spor konusunda bayanlarında erkekler kadar başarılı olabileceğini gösterdi. Formula 1 yarışlarında ilgili programlar yaparak aynı zamanda canlı olarak sundu.Kendisi iyi derecede İngilizce ve İtalyanca biliyor.

Burcu Esmersoy, Hindistan yolcusu! ile ilgili etiketler Burcu Esmersoy Hindistan gidiyor proğram yeni
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.