Burak Özçivit bedelli askerlik mi yaptı? | Instagram'dan ne paylaştı?

Burak Özçivit bedelli askerlik mi yaptı? Sosyal medyada paylaştığı fotoğrafla gündem olan Burak Özçivit'in askerliği nasıl yaptığı merak ediliyor. Zeytin Dalı Operasyonu'na destek veren ve asker kamuflajlı fotoğrafını paylaşan yakışıklı oyuncuya çok sayıda destek ve tepki mesajı geldi. Can Feda aldı projesinde bir askeri canlandıran Burak Özçivit, Instagram hesabından yer aldığı projeden çekilmiş asker üniformalı bir fotoğrafını paylaşarak "Allah ordumuzu korusun.Bütün dualarımız, yüreğimiz sizlerle." yazdı. Ünlü oyuncunun bu paylaşımı 700 binden fazla beğeni aldı. Peki, Burak Özçivit bedelli askerlik mi yaptı? Detaylar haberimizde...

Burak Özçivit bedelli mi yaptı? Ünlü oyuncunun bu paylaşımı 700 binden fazla beğeni alarak bir gün içinde en çok beğeni alan fotoğraf oldu. Burak Özçivit sosyal medya hesabından “Zeytin dalı harekatı” ile ilgili paylaşımda bulundu. Can Feda aldı projesinde bir askeri canlandıran Burak Özçivit, Instagram hesabından yer aldığı projeden çekilmiş asker üniformalı bir fotoğrafını paylaşarak “Allah ordumuzu korusun" dedi. Peki, Burak Özçivit bedelli askerlik mi yaptı? Instagram'da ne paylaştı? Detaylar haberimizde...

Burak_AzAivit_bedelli_askerlik_mi_yaptA_iAerik

OPERASYONA DESTEK VERDİ

Türk Silahlı Kuvvetlerince başlatılan "Zeytin Dalı Operasyonu'na" destek devam ediyor.

Birçok futbol kulübünün yanı sıra oyuncular ve şarkıcılardan da destek geliyor. Son olarak sevilen oyuncu Burak Özçivit sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla Türk ordusunun yanında olduğunu ifade ederken beğeni rekorları kırdı.

Özçivit yaptığı paylaşımda, "Allah ordumuzu korusun.Bütün dualarımız, yüreğimiz sizlerle" dedi.

İşte o paylaşım...

Ekrsssan_AlAntAsA

BURAK ÖZÇİVİT KİMDİR?

Burak Özçivit, 24 Aralık 1984 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Aslen Gazianteplidir. Kazım İşmen Lisesi'nden mezundur. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık bölümünde okumaktadır.

2003 yılı Best Model of Turkey yarışmaşına katılmış ve "gelecek vadeden" seçilmiştir.

Yarışmadan sonra Uğurkan Erez Ajans ile çalışmaya başlamıştır.Daha sonra mankenliği bırakmış, Uğurkan Erez'in ajansında cast olarak çalışmaktadır.

Daha sonra 2005'te Best Model of Turkey yarışmasına yeniden katılmış ve Best Model of Turkey seçilmiştir.Ardından da Best Model of The World'e katılmış ve dünyanın en iyi ikinci mankeni seçilmiştir.

Faruk Saraç, Abbate, Tween ve Network gibi markaların defileleri ve yurt dışı fuar defilelerinde görev almıştır.

İlk oyunculuk deneyimini 2006 da "Eksi 18" adlı dizisinde genç komiser Murat'ı canlandırarak yaşamıştır. Kasım 2007'de sinemalarda gösterime giren Musallat isimli sinema filminde rol almıştır. 2008 de Kanal D'de yayınlanan ve yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı Zoraki Koca adlı dizide oynamıştır. Star Tv'de yayınlanan "İhanet "Dizisinde rol aldı.

2008 yaz aylarında ise Baba Ocağı adlı dizide Güven adlı karakteri canlandırmıştır. Daha sonra "Gossip Girl" adlı yabancı diziden den esinlenilen "Küçük Sırlar" adlı dizide Çetin'i canlandırmıştır. 2011'den beri Muhteşem Yüzyıl dizisinde Malkoçoğlu karakterini canlandırmaktadır.

Burak Özçivit, İngilizce biliyor. Araba kullanmak, spor yapmak ve futbol oynamaktan hoşlanıyor.

burak-ozcivi-163123WS

ROL ALDIĞI DİZİLER VE FİLMLER

2011 – 2012 – Muhteşem Yüzyıl (Malkoç oğlu)
2010-2011 – Küçük Sırlar (Çetin Ateşoğlu)
2010 – İhanet (Emir)
2008-2009 – Baba Ocağı (Güven)
2008 – Zoraki Koca (Ömer Özpolat)
2007 – Musallat (Suat)
2006 – Eksi 18 (Murat)

OYNADIĞI FİLMLER

2007 Musallat Suat
2013 Zarafa Hasan (Türkçe Dublaj)
2015 Aşk Sana Benzer Balıkçı Ali
2016 Kardeşim Benim Hakan
2017 Kardeşim Benim 2 Hakan

OYNADIĞI DİZİLER

2006 Eksi 18 Murat
2007 Zoraki Koca Ömer Özpolat
2008 Baba Ocağı Güven
2010 İhanet Emir
2010 Küçük Sırlar Çetin Ateşoğlu
2011 Muhteşem Yüzyıl Malkoçoğlu Bali Bey
2013 Çalıkuşu Kamran
2015 Kara Sevda Kemal Soydere

Burak Özçivit bedelli askerlik mi yaptı? | Instagram'dan ne paylaştı? ile ilgili etiketler Burak Özçivit Instagram bedelli mi yaptı ne paylaştı
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.