Bülent Tulun kimdir?

Galatasaray taraftar grubu ultrAslan çok sert bir açıklama yayınladı. Yayınlanan açıklamada, "''Yıllardır liseci abilerinin gölgesinde camiamızın maddi olarak kasasını, manevi olarak da enerjisini sömüren Bülent Tulun'un Florya'ya etki etmeye çalıştığı bilgilerini yakından takip ediyoruz. Hiçbir bilgisi ve yetkisi olmadığı halde, kapalı kapılar arkasında başarısız yabancı hocaları parlatarak yönetime sunan ve pazarlamaya çalışan, Galatasaraylılar cemiyetinde '%10'cu Bülent' lakabıyla tanınan Bülent Tulun" dedi. Peki Bülent Tulun kimdir? Galatasaray'da kimler başkan adayı oldu? Detaylar haberimizde...

Galatasaray'da seçim hareketliliği devam ediyor. Taraftar grubu ultrAslan ise çok sert bir açıklama yaparak Bülent Tulun'a yüklendi. Taraftar grubu ultrAslan yaptığı açıklamada, "Galatasaraylılar cemiyetinde '%10'cu Bülent' lakabıyla tanınan Bülent Tulun" diye nitelendirdiği eski yönetici vatandaşlarımız tarafından merak ediliyor. Peki Bülent Tulun kimdir? Galatasaray'da kimler başkan adayı oldu? Detaylar haberimizde...

bAlent_tulun_kimdir

ÇOK SERT AÇIKLAMA

Sarı-Kırmızılı ekibimizin taraftar grubu, Yönetimin, Bülent Tulun ile yakın ilişkilerde olmasını yanlış bulduklarını ifade etti. Dün yapılan açıklamaya benzer sözler kullanan Ultraslan, Fatih Terim'in şu an için tek çare olduğunu ve Galatasaray'ı başarıya ulaştıracağını da sözlerine ekledi.

İşte açıklamanın tamamı:

''Yıllardır liseci abilerinin gölgesinde camiamızın maddi olarak kasasını, manevi olarak da enerjisini sömüren Bülent Tulun'un Florya'ya etki etmeye çalıştığı bilgilerini yakından takip ediyoruz. Hiçbir bilgisi ve yetkisi olmadığı halde, kapalı kapılar arkasında başarısız yabancı hocaları parlatarak yönetime sunan ve pazarlamaya çalışan, Galatasaraylılar cemiyetinde '%10'cu Bülent' lakabıyla tanınan Bülent Tulun... Galatasaray'dan elini çek! Önce antrenör transferiyle, daha sonra da o antrenörün isteyeceği futbolcuları transfer etmek için kuracağın komisyon ağının farkındayız. Son olarak akıllarına 'Futbol aklı' diye Lucescu gelen Dursun Özbek ve yönetimi, belki de görevde oldukları son günlerde 'Gizli danışman' Bülent Tulun'un peşine takılıp camiayı daha büyük kaoslara sürüklemeyi aklından bile geçirmesin. Hedef belli... İsim belli.. Adres belli... Tek vücut olup savaşma zamanı şimdi.''

ultraslan-fenerbahceli-yoneticileri-hedef-aldi-6002407_3131_o

ULTRASLAN'DAN FATİH TERİM'E AÇIK ÇAĞRI

Galatasaray taraftar gurubu ultrAslan, resmi Twitter hesabından camiaya ve Fatih Terim'e açık mesaj yolladı. Taraftar gurubu ultrAslan, son yıllardaki teknik direktör seçimlerini eleştirerek tek gerçeğin Fatih Terim olduğu mesajını verdi. İmparator lakabını taktıkları efsaneleri Terim'i yeniden göreve çağıran taraftar gurubu ultrAslan, camiaya 'kenetlenin' mesajını da verdi.

İşte ultrAslan'ın Twitter hesabından yaptığı açıklama;

Yıllardır futbol takımının başına getirilen teknik direktörlerde bir türlü istikrar sağlanamadığı ortada. Kısa vadeli hedefler, yanlış isim tercihleri, yanlış yapılanmalar… Ve hepsinin sonunda zarar gören bir marka.

Gelinen noktada Galatasaray seçim sürecine giriyor. Şampiyonluk yolunda oldukça iddialı olan kadroyu devre arasında çalıştıracak isim halen belli değil.

O ismi belirleyecek yönetim de belli değil.

Bizler bugün diyoruz ki;

Armamızdaki 4 yıldızdan 1’ini bize kazandıran, Galatasaray’ın “Türk olmayan takımları yenmek” hedefini en yüksek seviyede gerçekleştiren, yönetim boşluğunu takıma yansıtmadan hedefe yürütebilecek tek isim Fatih Terim’dir.

F A T İ H T E R İ M GERÇEĞİDİR!

Galatasaray’ın içinde bulunduğu durumda ve ortamda macera arama lüksü olmadığı gibi bugün ‘ben Galatasaraylıyım’ diyenlerin de ego yapma lüksü asla yoktur.

Yapılan yatırımlar, kurulan iddialı kadro, camianın derhal kenetlenme ihtiyacı tek bir adresi göstermektedir!

BU İSİM F A T İ H T E R İ M’DİR!

YETMEZ BİZE UEFA, HEDEF EN BÜYÜK KUPA!

Anal_aysal

VE ÜNAL AYSAL AÇIKLADI! ADAY OLACAK MI?

Sarı-kırmızılı kulübün eski başkanlarından Ünal Aysal, yaptığı yazılı açıklamada, "Aday olmayacağım fakat başarılı olacağına inandığım bir başkan adayı olursa muhakkak ki elimden gelen desteği vereceğim." ifadelerini kullandı.

Aysal, kendisini tekrar başkan görmek isteyen taraftarlara ve genel kurul üyelerine teşekkür ederek, "Galatasaray’dan kopmam söz konusu olamaz. Galatasaray ile olan gönül bağım, yaşadığım sürece devam edecek." değerlendirmesinde bulundu.

dursun_Azbek

DURSUN ÖZBEK TEKNİK DİREKTÖR İÇİN TARİH VERDİ

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Giresun Üniversitesi'nin düzenlediği 1. Onur Ödülleri organizasyonuna katıldı. Çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özbek, teknik direktör konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Igor Tudor'la ayrılma kararı almalarının ardından çalışmaların başladığını belirten Dursun Özbek, ''Taraftarımız merak etmesin. Camiamıza layık bir teknik direktör getirmek için çabalıyoruz. Devre arasına varmadan bu işi bitirmek istiyoruz'' diye konuştu.

Bülent Tulun kimdir? ile ilgili etiketler Galatasaray bülent tulun kimdir başkan
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.