Bülent Ersoy vücudundaki değişimleri elleriyle kontrol edip formuna not verdi!

Bülent Ersoy, mide küçültme ameliyatı geçiren ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu'nu elleriyle kontrol edip, formuna tam not verdi.

Ünlülerin modacısı Gülşah Saraçoğlu, mide küçültme ameliyatı sonrası formuna kavuştu. Instagram'ı aktif olarak kullanan ünlü modacı son paylaşımıyla dikkatleri bir kez daha üzerine çekmeyi başardı.

ELLERİYLE KONTROL ETTİ

Saraçoğlu'nun atölyesine giden Türk Müziği'nin Divası Bülent Ersoy, ünlü modacının operasyon sonrasında vücudundaki değişimi elleriyle kontrol etti. Diva'nın kontrolü sırasında çekilen fotoğrafı Saraçoğlu, Instagram hesabından paylaştı.

"TAMAMDIR OLMUŞ"

Saraçoğlu, paylaşımına, "Kontrole geldi Diva... Ameliyattan sonra ilk kez görüştük. 'Tamamdır olmuş' dedi." notunu ekledi.

Bülent Ersoy vücudundaki değişimleri elleriyle kontrol edip formuna not verdi! ile ilgili etiketler Bülent Ersoy elledi elleriyle kontrol etti
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.