Bülent Arınç, FETÖ sanığının avukatı mı olacak?

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eski danışmanı olan Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Ahmet Takan spekülatif köşe yazıları ile tanınıyor.

Ahmet Takan, bugün köşesinde öyle iddialara yer verdi ki, Ankara kulisleri bir anda hareketlendi.

Bülent Arınç'ın FETÖ sanığı damadığının avukatlığını yapmak için kolları sıvadığını öne süren Ahmet Takan, Melih Gökçek'in bir daha Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olmayacağını da iddia etti.

İşte o köşe yazısının ilgili bölümleri;

'DAMADIM SERBEST BIRAKILMAZSA AVUKATLIĞINI BEN ÜSTLENECEĞİM'

Şimdi gelelim Saray fısıltılarına. Bayram tatili süresince pek konuşuldu durdu… Peşinen belirteyim, bu iddiaya Arınç'ın cevap verip açıklık getirmesini beklerim.

İddia o ki; "Bülent Arınç, damadı FETÖ'den tutuklanıp cezaevine girdiğinde çok etkili bir yeri aradı. Ve, 'Eğer damadım serbest bırakılmazsa avukatlığını bizzat ben üstleneceğim…' dedi.

'ANKARA'DA GENİŞ ÇAPLI BÜROKRASİ OPERASYONU BEKLENİYOR'

"Bayramda tatil yapmayan (!) Saray ve siyaset kulislerinden devam edelim. Bir adet de derin fısıltı; Yenimahalle'de devam eden istişareler (!) neticesinde, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in yakın vakitte 'Bir daha aday olmayacağım' açıklaması yapacağı konuşuluyor.

Geniş çaplı Valiler kararnamesinin ardından, Ankara'da daha geniş çaplı bürokrasi operasyonu bekleniyor. Söylenenlere göre, binin üzerinde bürokrat yerinden olacak. Listeler hazır… Rutin yaz kararnamesini bu yıl çıkaramayan Dışişleri Bakanlığı hem İbrahim Kalın'ı hem de MİT soruşturmalarının tamamlanmasını bekliyor.

Kabine revizyonu için hâlâ geri sayılıyor. Çok ilginç!.. Adı sürekli 'Gidici Bakanlar' listesinde geçen sonradan badem bıyık yapan ünlü bir Bakan (!), (ekonomi alanında) kapı arkası sohbetlerde, 'Şimdilik durumu idare ediyoruz ama eylülde neler olur bilemem. Sıkıntı büyük' diye konuşuyor…"

Bülent Arınç, FETÖ sanığının avukatı mı olacak? ile ilgili etiketler arınç
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.