Bu gardropta 5 kişilik aile yaşıyor!

Şanlıurfa'da, gardıroptan yaptıkları tek göz odalı evde 3 çocuğuyla yaşamaya çalışan Veysi ve Dilek Hurma çifti, geceleri yer olmadığı için sırayla uyuyor.

48 yaşındaki Veysi Hurma, ev sahibi tarafından evden çıkarılınca, eşi, çocukları 5 yaşındaki Türkan, 7 yaşındaki Mustafa ve 12 yaşındaki Mehmet Hurma ile birlikte 2 metre genişliğindeki gardropta yaşamaya başladı.

Bu gardropta 5 kişilik aile yaşıyor!

Veysi Hurma, geceleri içeride yer olmadığı eşiyle sırayla uyuduğunu belirterek, "Bugün 2'nci günümüze giriyoruz. Dün gece eşim ve çocuklarım bu dolapta uyudu, ben de dışarıda nöbet tuttum. Yaşadığımız bu durumun haber olması üzerine çok sayıda vatandaş bizlere yardım elini uzatmak için bizimle irtibatta geçti. Hepsinden Allah razı olsun. Benim tek isteğim, sürekli bir iş istiyorum. Bana da yardım elinin uzatılmasını istiyorum. dedi.

Bu gardropta 5 kişilik aile yaşıyor! - Resim : 2

'GECELERİ SOĞUK OLUYOR'

2 gündür 3 çocuğuyla birlikte gardırobun içinde yatıp kalktıklarını ifade eden Dilek Hurma ise, "İnsan zorluğa alışınca, her şey kolay geliyor. Şimdilik ben ve çocuklarım buraya alıştık. Yemeği bu dolapta hazırlıyorum. Bazen komşularımız yemek getiriyor. Tuvalet ihtiyacımızı cami ve komşularımızda gideriyoruz. Tek sıkıntımız gece olunca içerisi çok soğuk oluyor. Bize yardım elini uzatanlardan Allah razı olsun" diye konuştu.

Bu gardropta 5 kişilik aile yaşıyor! ile ilgili etiketler Şanlıurfa gardrop aile
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.