Bu adam 10 yıldır hiç gülmedi!

10 yıl önce geçirdiği beyin kanaması sonucu gülme ve ağlama yetisini kaybeden Engin Akkaya'nın derdine ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı bile çare olamadı.

Koç Üniversitesi'nde kütüphane sorumlusu Engin Akkaya, 10 yıl önce geçirdiği beyin kanaması sonucu beyninde oluşan hasar nedeniyle ne ağlıyor, ne gülüyor ve her şeyi çift görüyor.

GEÇİRDİĞİ BEYİN KANAMASIYLA HAYATI DEĞİŞTİ

Zile'nin Narlı Kışla köyünde 1977 yılında doğan Engin Akkaya, 1999 yılında askerlik görevinden sonra Koç Üniversitesinde kütüphane sorumlusu olarak çalışmaya başladı. 10 yıl önce bir sabah uyandığında beyin kanaması geçiren Akkaya, 33 gün yoğun bakımda kaldı. Akkaya'nın hayatı bugünden sonra değişti.

ACUN VE CEM YILMAZ DA GÜLDÜREMEDİ

Kendine geldiğinde çift görüyordu ve bir yıl sonra çevresinden gelen tepkiler üzerine ne güldüğü ve ne ağladığını fark etti. Yüzde 76 engelli raporu olan Akkaya'yı programlarında konuk eden Cem Yılmaz ve Acun Ilıcalı dahi güldüremedi.

Bu adam 10 yıldır hiç gülmedi! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı gülmeyen adam
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.