Brezilya'nın Dünya Kupası kadrosu belli oldu!

Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Tite, 2018 Dünya Kupası'nda mücadele edecek kadronun 15 ismini açıkladı.

Brezilya basınına açıklamalarda bulunan Tite, kadroya alacağı 14 oyuncuyu açıkladı ve ''Elimizdeki listede durumu belli olan ve olmayan oyuncular var. Kulüplerinde istikrar sağlamış ve iyi oynayan isimlerin durumu belli. Bunlar Bu isimler Thiago Silva, Fernandinho, Willian, Firmino, Alisson, Daniel Alves, Marquinhos, Casemiro, Miranda, Marcelo, Renato Augusto, Paulinho, Coutinho, Neymar ve Gabriel...'' ifadelerini kullandı.

Tite, 23 kişilik kadronun geri kalanını ise ilerleyen dönemlerde belirleyecek. 23 kişilik liste için takip edilen isimler arasında Fenerbahçe'den Giuliano ve Beşiktaş'tan Anderson Talisca da yer alıyor.

Brezilya İzleme Komitesi yetkililerinin Giuliano ve Talisca'yı izlemek için Süper Lig'in 23. haftasındaki Beşiktaş - Fenerbahçe maçında tribünde olmaları bekleniyor.

Brezilya'nın Dünya Kupası kadrosu belli oldu! ile ilgili etiketler Brezilya Talisca Dünya Kupası
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.