Bozdağ: 15 Temmuz'u unutmamalı, unutturmamalıyız...

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 15 Temmuz'u, şehitleri ve gazileri unutmayacaklarını, unutturmayacaklarını dile getirdi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 15 Temmuz'u, şehitleri ve gazileri unutmayacaklarını, unutturmayacaklarını dile getirdi.

Bozdağ, Yozgat Valiliğince açılan "Anadolu Ajansı Objektiflerinden Milli İradenin Yükselişi Sergisi"ni gezdi.

Daha sonra açıklama yapan Bozdağ, Anadolu Ajansı, diğer ajanslar, gazeteler ve televizyonların yayınları ve fotoğrafları ile 15 Temmuz'da yaşananları hatırlatma ve unutturmama bakımından önemli bir görev yerine getirdiklerini vurguladı.

Bakan Bozdağ, şunları kaydetti:

"Buradan aziz milletimize tavsiyemiz, herkese tavsiyemiz şu: 15 Temmuz'u unutmamalıyız, unutturmamalıyız eğer 15 Temmuz'u unutursak unutturursak o zaman yeni 15 Temmuzların olması konusunda teyakkuz durumumuzu kaybederiz. Onun için de 15 Temmuz'daki vahşet, yaşananlar ve olup bitenler unutulmamalıdır. 15 Temmuz'u unutmayacağız, unutturmayacağız, şehitlerimizi, gazilerimizi unutmayacağız, unutturmayacağız. Bunu yapanlardan da hukuk önünde hesabını millet adına sormaya devam edeceğiz."

bozdaA_ziyaret1

Daha sonra şehitler için Çapanoğlu Büyük Camisi'nde okutulan mevlit programına katılan Bozdağ, Gülyayla köyünde ikamet eden 15 Temmuz şehidi Mustafa Koçak'ın ailesini de ziyaret etti.

Bozdağ: 15 Temmuz'u unutmamalı, unutturmamalıyız... ile ilgili etiketler Bekir Bozdağ Şehit 15 Temmuz ziyaret
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.