Bodrum Masalı 35. yeni bölümde Bora'dan yeni plan! İşte Bodrum Masalı 35. bölüm fragmanı ve özeti

Bodrum Masalı 35. yeni bölüm fragmanında Bora yeni planını devreye sokuyor. Bodrum Masalı 35. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragman bakılırsa Bodrum Masalı yeni bölümde nefes kesen dakikalar yaşanacak. Köşeye sıkışan Bora'nın yeni planı ne? İşte Bodrum Masalı 35. bölüm fragmanı ve özeti

Bodrum Masalı 35. yeni bölüm izleyiciye heyecanlı dakikalar yaşatacak. Bu akşam yayınlanacak yeni bölüme Bora'nın planı damga vuracak. Kanal D ekranlarının duygusal dizisi Bodrum Masalı yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. DBodrum Masalı 35. yeni bölüm köşeye sıkıştığını hisseden Bora, yeni bir plan yapıyor. İşte, Bodrum Masalı yeni bölüm fragmanı ve özeti...

bodrum

Başrollerini Şevval Sam, Timuçin Esen, Nejat İşler, Murat Aygen, Alperen Duymaz, Hilmicem İntepe, Dilan Çiçek Deniz, Toprak Sağlam, Serhan Onat ve Ezgi Şenler'in paylaştığı Bodrum Masalı 35. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak.

Kanal D ekranlarının aksiyon dolu dakikalar yaşatan duygusal dizisi Bodrum Masalı yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Sevilen dizi Bodrum Masalı yeni bölümüyle pazar akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde Evren, Gözde’nin karnındaki bebeğin düştüğünü öğrenen ve bunu Bora’ya söylemekle tehdit eden Lal’i kaçırmış, gizli bir yerde tutmaktadır.

Evren, Gözde’nin karnındaki bebeğin düştüğünü öğrenen ve bunu Bora’ya söylemekle tehdit eden Lal’i kaçırmış, gizli bir yerde tutmaktadır. Bir yandan da Gözde’ye büyük bir sürpriz yapma hazırlığı içindedir. Savcılıktaki inceleme ilerledikçe Bora da köşeye sıkıştığını hisseder ve annesini yurtdışına götürmeye karar verir.

Maya’nın Bodrum’da ev tutmasına Faryalı’nın yardımcı olması, yeni bir gerginlik yaratır. Bu sırada korkulan olur, Faryalı ve Yıldız arasındaki problemler gençlerin arasının bozulmasına yol açar. Aslı, Ateş, Su ve Kelebek’in dördü de tartışıp birbiriyle küser.

bn

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Ateş ve Kelebek, Yıldız’ın itirazına rağmen Evren’i kurtarmak için tehlikenin göbeğine doğru yola çıkar. Ateş, Faryalı’nın yardım etmesine razı olmaz ama Faryalı ister istemez olayın ortasındadır. Evren’in amacı götürüldüğü yerden kurtulup Bora’yı bitirme planına devam etmektir. Bora bir yandan Evren’i durdurmaya bir yandan da Maya’ya yaklaşmaya çalışır. Maya ise onunla arasına mesafe koymakta kararlıdır. Hem Maya ve Aslı, hem de Yıldız birlikte seyahat planları yapınca Faryalı yine kızı ve sevdiği kadın arasında kalır.

Hesaplaşmak üzere Yıldızlı Otel’e giden Gözde, Su’nun ona karşı öfkesini kaldıramaz ve fenalaşır, hastaneye kaldırılır. Karnındaki bebeği çoktan düşürdüğünü gizlemesi artık imkansızdır.

Bodrum Masalı 35. yeni bölümde Bora'dan yeni plan! İşte Bodrum Masalı 35. bölüm fragmanı ve özeti ile ilgili etiketler bodrum masalı bodrum masalı yeni bölüm bodrum masalı fragman bodrum masalı son bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.