Bodrum Masalı 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı: Aslı-Maya karşı karşıya

Bodrum Masalı 28. yeni bölüm bu akşam Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Bodrum Masalı 28. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Uzun süredir annesini arayan Aslı, Bodrum Masalı 28. yeni bölümde muradına eriyor. Faryalı ve Maya'nın da uzun bir aradan sonra karşı karşıya gelmesi Yıldız'ı Faryalı'dan uzaklaştıracak. İşte Bodrum Masalı 28. bölümyeni bölüm fragmanı ve özeti...

Bodrum Masalı 28. yeni bölüm için dizinin meraklıları bu akşamı bekliyor. Bodrum Masalı 28. bölüm fragmanı da yayınlandı. Bodrum Masalı 28. yeni bölüm Aslı ve Maya'nın yüzleşmesine sahne olacak. Bodrum Masalı 28. yeni bölüm fragmanı ve yaşanılacak olaylar...

Bir süredir gerçek ailesinin peşinde olan Aslı, Bodrum Masalı 28. bölümünde muradına eriyor. Aslı ve annesinin yüzleşme sahnesinde duygusal anlar yaşanıyor. Bodrum Masalı 28. bölümde Bora'nın, Maya'ya olan ilgisi artıyor; Lal'in bu durumdan rahatsız olduğunu anlayan Evren bunu kullanmaya çalışıyor.

Aslı, annesi Maya ile tanışır. Bu tanışma iki taraf için de hem mutluluk verici hem de sarsıcı olur. Bu tanışma sadece Maya ve Aslı'yı değil, herkesin hayatını etkileyecektir. Yıldız’ın doğum günü gelmiştir. Onca sene ayrı geçirdikten sonra bu özel günü, Faryalı ile ilk defa birlikte kutlayacaklardır. Ancak Faryalı’ nın hayatındaki dalgalanma, Yıldız ile ilişkilerine de yansır ve Maya’nın varlığı ikili arasına girmeye başlar.

Bora, Maya’yı tanıdıkça onunla daha da ilgilenmeye başlamıştır. Lal bu durumdan rahatsızdır. Üstelik Evren, Lal’i avucunun içine almış, Bora’nın sırlarını öğrenmek için onu sıkıştırmaktadır. Bora ile Faryalı arasındaki düşmanlık, Maya’nın varlığı ile daha da bilenir. İki adam kozlarını paylaşmak için karşı karşıya gelir.

Bodrum Masalı, heyecan dolu yeni bölümüyle 19 Mart Pazar 20.00'de!

BODRUM MASALI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bodrum Masalı son bölümde Aslı babasının Faryalı olduğunu öğreniyor; yıllar sonra ortaya çıkan bu gerçek herkesi derinden etkiliyor! Aslı ile Uzay’ın Kos’ta öğrendiği bilgiler, Faryalı’yı derin düşüncelere iter. Aslı’nın kendi kızı olduğunu anlayan Faryalı, daha fazla bu gizli gerçeği saklamak istemez. Kelebek ile Ateş’in de tanık olduğu büyük buluşma gerçekleşir. Faryalı’nın itirafı, Aslı’yı büyük bir acıya iter. Yıllardır bir arada olan Aslı ile Faryalı’nın bu durumu kabullenmesi kolay olmayacaktır.

Maya, Bodrum’a gelir ve ilk durağı Yıldızlı Otel olur. Yıldız’ın da öğrendiği bu gerçek, onun için her şeyi daha karmaşık bir hale getirir. Faryalı ile yaşadıkları aşk, bu durumdan nasıl etkilenecek? Maya’nın, Faryalı ve Yıldız ile yüzleşmesi nasıl sonuçlanacak?

Maya’nın Bodrum’a gelmesini sağlayan Bora, hedefine hızla ilerlemektedir. Herkesin mutluluğu için Faryalı’nın Bodrum’dan gitmesini isteyen Bora, amacına ulaşabilecek mi?

Bodrum Masalı 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı: Aslı-Maya karşı karşıya ile ilgili etiketler bodrum masalı 28. yeni bölüm bodrum masalı 28. bölüm bodrum masalı 28. yeni bölüm fragmanı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.