Korcan Cinemre, 'Kelime Oyunu'nda yarıştı! / VİDEO

Katıldığı televizyon programlarında sunucuları ve yarışmacıları trolleyen Korcan Cinemre, en son 4 yıl önce katıldığı Ali İhsan Varol'un sunumuyla ekranlara gelen Kelime Oyunu'nda yarıştı.

Özellikle Zuhal Topal'ın evlendirme programına 'damat adayı' olarak katıldığı gün gündemi epey bir süre meşgul ederek fenomen haline gelen, Korcan Cinemre bu kez de Kelime Oyunu yarışmasında yarıştı.

Program boyunca kahkahalar eksik olmazken, Korcan Cinemre yarışmayı -100 puanla tamamladı.

KORCAN CİNEMRE KİMDİR?

Canlı olarak yayınlanan bir programa katılmasına rağmen rahat tavırları ve ukala sözleri ile tepki çeken Korcan Cinemre'nin Ekşi Sözlük yazarı olduğu ortaya çıktı. "Zuhal Topal programını trolleyen damat adayı" videosuyla kısa sürede izlenme rekorları kıran ve pek çok kişiye ulaşan Korcan Cinemre'nin daha önce de birçok programı trollediği öğrenildi.

Korcan Cinemre, 'Kelime Oyunu'nda yarıştı! / VİDEO ile ilgili etiketler Fenomen korcan cinemre Yarışma damat adayı kelime oyunu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.