Bir Türk'ün 'Adamsan silersin' hamlesi Elon Musk'a sayfa sildirdi!

SpaceX ve Tesla gibi dev teknoloji şirketlerinin sahibi işadamı Elon Musk, şirketlerinin Facebook'taki resmi sayfalarını Twitter'da bir Türk'ün 'Adamsan silersin' mesajından sonra sildi. Sosyal medya bu olayla çalkalandı.

Tesla ve SpaceX şirketlerinin CEO'su Elon Musk, Facebook'u silin kampanyasına destek verdiğini açıkladığı tweetinin ardından bugün, Tesla ve SpaceX firmaları Facebook hesaplarını kapattı.

En çok kullanılan mesajlaşma platformu WhatsApp’ın kurucusu Brian Acton, 2014 yılında 16 milyar dolar karşılığında satarak güzel bir servet elde etmişti. O dönemde birçok kişi Facebook’un çapraz platform kullanıcı bilgisi elde etmek amacıyla bu alımı gerçekleştirdiğini düşündü. Daha sonra Avrupa’da çapraz platformlardan kullanıcı bilgisi almak yasaklandı.

“ADAMSAN FACEBOOK’TAKİ SPACEX SAYFASINI KALDIRIRSIN”

Brian Acton’un yazmış olduğu mesaj Elon Musk’ın da dikkatini çekti ve cevap aldı. Facebook’u silmenin zamanı geldi. Tweet’inin altına “Facebook ne?” yazan Elon Musk’a bir Serdar isimli Twitter kullanıcısı “Adamsan Facebook’taki SpaceX sayfasını kaldırırsın” dedi. Bunun üzerine Musk, SpaceX’in Facebook sayfasının olduğundan haberi bile olmadığını ve kaldıracağını söyledi.

DZAUmfhXcAUAROC

Bir Türk'ün 'Adamsan silersin' hamlesi Elon Musk'a sayfa sildirdi! ile ilgili etiketler Facebook elon musk adamsan sil
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.