Bir ipte iki cambaz oynamaz... Medyatava - Medyaradar kavgasında kim ayakta kalacak?

SuperHaber yazarı İzzet Çapa'nın köşe yazısı medya mahallesini karıştırdı

Aydın Doğan'ın, özellikle, Hürriyet'in Kelebek ekindeki "Hanutçu"ların temizlenmesi talimatı doğrultusunda başlatılan operasyonun detaylarını ilk kez İzzet Çapa SuperHaber'deki köşesinde yazdı.

Bu yazıda hedef tahtasına oturtulan isimler, Selim Akçin, Cengiz Semercioğlu ve Ömer Özgüner, ortakları olduğu Medyatava sitesi aracılığıyla Çapa'ya yanıt verdi.

İzzet Çapa'nın oldukça sert yanıt verdiği o cevap yazısı medyada bir başka polemiğin de fitilini ateşledi.

MEDYARADAR-MEDYATAVA KAVGASI

Medyatava'da yer alan "manifesto"da rakip medya sitesi Medyaradar da hedef gösterildi.

İzzet Çapa'nın büyük ses getiren o yazısının ardından iki medya sitesinden birbirlerini hedef alan çok sert suçlamalar geldi.

fergergr

Medyaradar'ın son açıklamasında; "Bab-ı Ali'de "Medyatava çetesi" olarak nam salan ve son çırpınışlarını yaşayanlar "iftira" ve "yalan"larla Medyaradar'a sataşma cüretini gösterdi..." ifadeleri kullanıldı.

Medyatava'nın "çevirdiği kirli işlerle ilgili" dosyaları açıklayacakları mesajı verildi.

fwrfrg

Bir ipte iki cambaz oynamaz... Medyatava - Medyaradar kavgasında kim ayakta kalacak? ile ilgili etiketler medyatava medyaradar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.