Bir FETÖ projesi Kerim Çoraklık'ın alçak mesajları

Erken seçime kısa günler kala FETÖ'cü sosyal medya hesapları İYİ Parti hesaplarına dönmüş durumda.

Erken seçim kararının ardından siyaset gündemi iyice ısınırken sosyal medyada ise FETÖ'cü hesapların İyi Parti lehine propaganda çalışmaları gittikçe artmaya başladı.

Bir FETÖ projesi Kerim Çoraklık'ın alçak mesajları

 

HESAPLARIN YÖNETİMİ ÇORAKLIK'TA

Hain firari FETÖ'cüler yönettikleri hesaplardan İyi Parti propagandası yürütürken, bu organizasyonun en tepesinde ise İyi Parti'nin İletişim Sorumlusu Kerim Çoraklık geliyor. Çoraklık partiye ait sosyal medya hesaplarını kontrol ederken bir yandan da FETÖ'cü hesapları İyi Parti adına yönlendiriyor.

Bir FETÖ projesi Kerim Çoraklık'ın alçak mesajları - Resim : 3

ALÇAK PAYLAŞIMLAR
Çoraklık'ın yaptığı alçak paylaşımlar ise büyük tepki çekiyor. Çoraklık bazı paylaşımlarında ağıza alınmayacak küfürler kullanmaktan çekinmiyor.

Bir FETÖ projesi Kerim Çoraklık'ın alçak mesajları - Resim : 4

ABD'DEN GELDİ!
Çoraklık, FETÖ'nün İyi Parti projesi kapsamında ABD Silikon Vadisi'ndeki görevinden ayrılarak Türkiye'ye geldi. FETÖ'nün 17-15 girişimine sahip çıkarken Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ağza alınmayacak hakaretler ettiği paylaşımlar dikkati çekiyor.

Bir FETÖ projesi Kerim Çoraklık'ın alçak mesajları - Resim : 5

ÜLKÜCÜ GÖRÜNÜMLÜ ATA GRUBU
Kerim Çoraklık'ın 17/25 sonrası kurduğu ülkücü görünümlü ATA grubu, bir yandan FETÖ'ye kalkan olurken diğer yandan hükümete karşı ülkücü tepki olması için organizasyonlar yapıyordu.

Bir FETÖ projesi Kerim Çoraklık'ın alçak mesajları ile ilgili etiketler FETÖ İYİ Parti kerim çoraklık
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.