Beyaz TV muhabiri fuhuş pazarlığı yaptı! / VİDEO

Beyaz TV'nin, kısa süre önce Ahsen TV'den transfer ettiği sokak röportajları ile tanınan muhabiri Bülent Yapraklıoğlu bu kez de İstanbul'un göbeğinde güpegündüz kurulan fuhuş pazarlarına dikkat çeken bir habere imza attı. Yapraklıoğlu, bizzat haberin öznesi oldu ve yol kenarında müşteri bekleyen kadınlarla pazarlık yaptı...

Beyaz TV muhabiri Bülent Yapraklıoğlu, İstanbul'da fuhuş yapan kadınları görüntülemek için mizansen olarak "fuhuş pazarlığı" yaptı.

Beyaz TV'de yayımlanan görüntülerde, Bülent Yapraklıoğlu'nun fuhuş için müşteri bekleyen kadınlarla önce yaya olarak gidip pazarlık yaptığı görüntülere yansıyor.

Yapraklıoğlu'nun daha sonra aynı noktaya aracıyla gelerek "fuhuş pazarlığı" yaptığı görülüyor.

İşte o görüntüler:

Beyaz TV muhabiri fuhuş pazarlığı yaptı! / VİDEO ile ilgili etiketler Beyaz TV bülent yapraklıoğlu ahsen tv fuhuş pazarlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.