Beştepe'de sürpriz toplantı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, programda olmayan bir görüşme için Başbakan Binali Yıldırım ve bazı Bakanları 18.45'de görüşmek üzere Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne davet etti.

Cumhurbaşkanı ve Başbakan'ın bugünkü programlarında görüşmeye dair herhangi bir bilgi yer almıyordu.

Başbakan Yıldırım'ın AK Parti MYK toplantısının ardından Beştepe'ye gitti.

AK Parti MYK'nın ardından kameralar karşısına çıkan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Yasin Aktay şu açıklamaları yaptı:

"CHP TBMM’de anayasa değişikliği görüşmeleri yürütülürken, demokratik hakkını sonuna kadar kullandı, daha fazlasını kullandı, bu süreci sabote etmek için, engellemek için elinden geleni yaptı. Meclisi dayatma ile anayasa olmaz. Parlamenter sistem içerisinde mevcut yetiklerini dahi kullanmaya bu şekilde tavır sergilediğiniz parlamentonun onurunu, gücünü yetkisini savunmak size mi düştü diye sorarlar. Sizin savunduğunuz parlamentonun gücünün artırılması falan değil"

TEKLİF BUGÜN YARIN SUNULACAK

(Anayasa değişikliği teklifi) Bugün yarın gider diye düşünüyoruz. Çok fazla müdahale edemiyoruz. TBMM’nin kendi işleyişi var tabi ki. Oradan en kısa sürede gideceğini bekliyoruz.

REVİZYON YOK

(Hükümette revizyon iddiası) Emin olun yok, hiç yok. Öyle bir konu ne konuşuldu ne de gündeme gelmiş bulunuyor. Bu tür söylentileri biz de ilgiyle izliyoruz.

Beştepe'de sürpriz toplantı ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan külliye
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.