Beşiktaş'ta Medel transferi bitti bitiyor

Beşiktaş yönetimi Medel transferi için İtalya'ya gitti.

Son 2 sezonun şampiyonu Beşiktaş transferde hız kesmiyor. Savunmaya takviye yapmak isteyen Siyah Beyazlı yönetim, Inter'den ayrılmaya karar veren Gary Medel transferinde gaza bastı

Yayıncı kuruluş beINSports'un haberine göre, Beşiktaşlı yöneticiler oyuncu ve kulübüyle konuşmak için İtalya'ya gittiler. Şenol Güneş'in öncelik verdiği bu transferde yönetim transferi bitirerek dönmek için yoğum mesai harcıyor.

Siyah-Beyazlı yöneticiler İnter ile de bonservis konusunda anlaşma sağlanması durumunda resmi imzaları atarak Medel ile birlikte İstanbul'a dönecek. 30 yaşındaki Şilili oyuncu hem stoper hem de ön libero oynayabiliyor. Geçen sezon Inter ile 31 resmi karşılaşmaya çıkan Medel, Şili Milli Takımı'nın formasını da 102 kez giydi ve 7 gol attı.

Beşiktaş'ta Medel transferi bitti bitiyor ile ilgili etiketler Beşiktaş İtalya Transfer gary medel
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.