Beşiktaş'ta forvet transferi tamam: Salı günü imzaya geliyor

Beşiktaş forvet transferinde sona yaklaştı. Cueva ise günün bombası oldu. Peru basını Cueva'nın salı günü İstanbul'a gelerek imza atacağını iddia attı

Beşiktaş, Valencia ile Negredo için kesin olarak anlaşırken tek sorun Negredo'ya verilecek ücret olarak görülüyor. İspanyol golcüyü kiralayacak olan Siyah-beyazlıların ciddi bir maaş ödemeyi kabul ettiği konuşuluyor.

Öte yandan Bony de yedekteki isim olarak kalmayı sürdürüyor. Demba Ba ise üçüncü seçenek olarak listede.

hkhsdfkhdssdf

PERU BASINI YİNE SAHNE ALDI

Peru basını Christian Cueva'nın Salı günü İstanbul'a gelerek Beşiktaş'a imza atacağını yazdı. Bu arada Muzzi Özcan'ın da Christian Cueva geliyor diye tweet atması Siyah-beyazlı camiada heyecan yarattı.

Beşiktaş'ta forvet transferi tamam: Salı günü imzaya geliyor ile ilgili etiketler Beşiktaş Transfer christian cueva muzzi özcan forvet
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.