Birlikte daha yükseğe! Türk Hava Yolları ve Beşiktaş güçlerini birleştirdi

Beşiktaş Kadın Futbol Takımı'nın başarılı oyuncusu Jessica O’Rourke, Türk Hava Yolları tarafından hazırlanan tanıtım filminde oynayarak Türkiye’nin yeni tanıtım elçisi oldu.

Beşiktaşlı futbolcu Jessica O’Rourke, Türk Hava Yolları tarafından hazırlanan ve Vodafone Arena'da çekimleri yapılan tanıtım filminde oynayarak Türkiye’nin tanıtım elçisi oldu.

Beşiktaş Kadın Futbol Takımı'nın ABD’li oyuncusu O’Rourke, tanıtım filminde Türkiye’nin güzelliklerini ve İstanbul'a olan sevgisini anlattı.

Türkiye’nin yabancı ülkelerde tanıtımı için hazırlanan filmin çekimleri Vodafone Arena ve Fulya Hakkı Yeten Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

İşte Jessica O'Rouke'nin yer aldığı o filmden çarpıcı görüntüler:

Birlikte daha yükseğe! Türk Hava Yolları ve Beşiktaş güçlerini birleştirdi ile ilgili etiketler Beşiktaş Türk Hava Yolları kadın futbolcu jessica o’rourke
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.