Beşiktaş'ın yeni yengesi Amparo Moreno!

Beşiktaş uzun uğraşlar sonucu İspanya'nın Valencia takımından Alvora Negredo'yu transfer etmeyi başardı. Başarılı futbolcu Türkiye'ye eşi Alvora Moreno ile geliyor.

Beşiktaş taraftarını heyecanlandıran yeni transfer Negredo yola çıkıyor.. Dün akşam ilk uçakla İspanya'ya giden Beşiktaş yöneticisi Umut Güner yıldız oyuncuyla son pürüzleri gidererek imzayı attırdı. Yıldız oyuncunun bu hafta içinde Türkiye'ye gelmesi bekleniyor. Gelecek sezon Süper Lig'de top koşturucak olan Negredo Türkiye'ye ailesi ile birlikte gelmeyi planlıyor.

JELENA YENGE KADAR OLMASA DA...

Negredo ile anlaşılmasıyla birlikte bu zamana kadar birçok yıldızın eşine yenge diyen Beşiktaş taraftarının yeni bir yengesi daha oldu. Siyah beyazlıların en ünlü yengesi başarılı stoper Tosic'in eşi Jelana'ya ortak geliyor. Beşiktaş taraftarının ünlü yengeler kervanına Negredo'nun eşi Amparo Moreno'da katılcak.

ssdghjjlsIIIksIiji

ampora_negredo

Beşiktaş'ın yeni yengesi Amparo Moreno! ile ilgili etiketler Beşiktaş yenge tosiç negredo jelena amparo moreno
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.