Beşiktaş Les Benjamins markası ile işbirliği yaptı!

Beşiktaş, sokak giyim markası Les Benjamins ile işbirliği yaptı. Hazırlanan Beşiktaş JK logolu Les Benjamins kapsül koleksiyon, bir spor kulübü ile bir sokak giyimi markası arasında bir ilk olma niteliği taşıyor. Futbol, kültür ve sokak giyimiyle buluşuyor. 2011 yılında doğan Les Benjamins markası, kültür ve konforu dokular ve desenler aracılığıyla birleştiren Kurucu ve Yaratıcı Direktör Bünyamin Aydın’ın hibrit tasarım felsefesini yansıtıyor. Peki, Beşiktaş'ın işbirliği yaptığı Les Benjamins kimdir? Nedir? Detaylar haberimizde...

Les Benjamins kimdir? Beşiktaş JK x Les Benjamins kapsül koleksiyonu, kulübün arşivlerinden ilham alan bir logoyu kullanarak Beşiktaş’ın tarihi mirasına saygı duruşunda bulunuyor. Siyah, beyaz ve bordonun blok renkler olarak kullanıldığı tasarımların kumaşları kotondan kadifeye kadar geniş bir yelpazeden seçildi. Koleksiyonda kullanılan özel jakar için ilham kaynağı, Les Benjamins’in Sonbahar-Kış 2017/18 Moğol koleksiyonu oldu. Beşiktaş’ın tarihi mirası, kültür ve sokak giyimi bu detayların tümüne yansıtıldı. Peki, Beşiktaş'ın işbirliği yaptığı Les Benjamins kimdir? Nedir? Detaylar haberimizde...

les_benjamins123

BEŞİKTAŞ RESMİ SİTEDEN DUYURDU

Les Benjamins ile işbirliği yapan Beşiktaş JK, internet sitesinden bir açıklama yaptı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Uluslararası başarılara imza atan Kulübümüz ve İstanbul merkezli sokak giyimi markası Les Benjamins, Beşiktaş JK logosunu Les Benjamins’in Sonbahar Kış 2017/18 koleksiyonundan Moğol esintili desenlerle buluşturan tasarımlar için bir araya geliyor. Hazırlanan kapsül koleksiyon, bir spor kulübü ile bir sokak giyimi markası arasında bir ilk olma niteliği taşıyor. Futbol, kültür ve sokak giyimiyle buluşuyor.

2011 yılında doğan Les Benjamins markası, kültür ve konforu dokular ve desenler aracılığıyla birleştiren Kurucu ve Yaratıcı Direktör Bünyamin Aydın’ın hibrit tasarım felsefesini yansıtıyor. Les Benjamins sokak giyim kreasyonları, keşfetmenin güzelliğini en ham, çeşitli ve nadir haliyle kucaklıyor.

Beşiktaş JK x Les Benjamins kapsül koleksiyonu, kulübün arşivlerinden ilham alan bir logoyu kullanarak Beşiktaş’ın tarihi mirasına saygı duruşunda bulunuyor. Siyah, beyaz ve bordonun blok renkler olarak kullanıldığı tasarımların kumaşları kotondan kadifeye kadar geniş bir yelpazeden seçildi. Koleksiyonda kullanılan özel jakar için ilham kaynağı, Les Benjamins’in Sonbahar-Kış 2017/18 Moğol koleksiyonu oldu. Beşiktaş’ın tarihi mirası, kültür ve sokak giyimi bu detayların tümüne yansıtıldı.

Başkanımız Fikret Orman işbirliği hakkında şu yorumda bulundu: “İlkleri gerçekleştirmeyi ilke edinmiş bir kulüp olarak, Türkiye'nin dünya çapında ses getiren moda markası Les Benjamins ile yaptığımız bu işbirliği hem spor hem de moda dünyasına yepyeni bir soluk getirecek.”

Les Benjamins markasının Kurucusu ve Kreatif Direktörü Bünyamin Aydın da şöyle konuştu: “Çocukluğumdan beri futbola çok meraklıyım. Beşiktaş ile işbirliği yaparak böyle bir kapsül koleksiyon tasarlamaktan onur ve heyecan duyuyorum. Beşiktaş’ın tarihi mirasını keşfederek kültür ve sokak giyimiyle buluşturmak, moda ve spor dünyaları için bir ilk olacak.”

Beşiktaş x Les Benjamins kapsül koleksiyonu, 5 Ocak 2018 Cuma itibariyle Vodafone Park Kartal Yuvası Mağazası ile kartalyuvasi.com.tr ve lesbenjamins.com internet sitelerinde satışa sunulacak.

firekt_orman

FİKRET ORMAN'DAN CENK AÇIKLAMASI

Spor Toto Süper Lig takımlarından Beşiktaş’tan ayrılması beklenen Cenk Tosun’un Everton’a transferi hakkında beIN Sports’a konuşan Fikret Orman, “Bu iş hafta sonuna kadar sonuçlanacak” dedi.

Cenk Tosun’un Everton’a transferi için 28 milyon Euro bonservis bedeli ile Everton ile anlaşmaya varan Beşiktaş’ta konu hakkında açıklama yapan Orman, “Bizim menfaatimiz kadar oyuncularımızın da menfaati önemli. Cenk gitmek istiyor, biz de yapıcı davranmaya çalışıyoruz. İstediğimiz rakamlara gelinildi. Sona yaklaştık” açıklamasında bulundu.

Öte yandan NTV Spor ise; transferin 27 milyon euro karşılığında sona erdiğini duyururken Everton’ın transfer ücretinin 25 milyon Euro’sunu peşin ödeyeceği belirtildi. Kalan 2 milyon euro’nun da milli oyuncunun performansına bağlı olarak ödeneceği belirtildi.

3 yıl önce Gaziantep’ten bedelsiz gelen Cenk Tosun, bu sezon özellikle Şampiyonlar Ligi’nde attığı gollerle adından söz ettirirken; Türk futbol tarihine de geçti.

26 yaşındaki oyuncu, bu sezon başında Roma’ya 15 milyon Euro’ya giden Cengiz Ünder’i geçti ve Türkiye’den en yüksek bonservis bedeliyle transfer olan oyuncu oldu.

Spor Yazarı Mehmet Demirkol, Cenk Tosun’un Everton’a transferi hakkında yorum yaptı. NTV Spor’un canlı yayınına bağlanan Mehmet Demirkol “Cenk Tosun, Beşiktaş’a transfer olduğunda Mustafa Pektemek’in bile arkasındaydı ama Cenk örnek bir futbolcu. Ayrıca bu konuda Şenol Güneş’in de hakkını vermek lazım. Birçok futbolcunun performansını Cenk gibi, Ryan Babel gibi yukarı çekti” dedi.

Cenk Tosun’un transferi ile Cengiz Ünder’in Roma’ya gidişini karşılaştıran Mehmet Demirkol, şunları söyledi:

“Bu bir rekor ama Cengiz Ünder’in gidişi bence biraz daha özel. Cenk bu performansını Türkiye’de değil de başka bir ülkede gösterse bu fiyat 40 milyon Euro’lara çıkabilirdi. Ama iyi bir yoldayız, bundan sonrası gelecektir. Cenk Tosun’un yerine gelecek oyuncu şimdi çok önemli olacaktır, 4-5 milyon Euro yeni transfere ayırmak doğru olmaz. İyi bir santrafor alınmalı. Cenk Tosun, İngiltere Ligi’nde başarılı olmak için performansını %20, %30 arttırması lazım. Benim tek endişem Everton doğru takım mı? Gerçi Cenk hep doğru tercihlerde bulundu. Cenk Tosun, oyuncu olarak başarılı olacaktır, hal ve tavır olarak küçük rötuşlar gerekebilir.”

Beşiktaş Les Benjamins markası ile işbirliği yaptı! ile ilgili etiketler Beşiktaş les benjamins kimdir nedir
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.