Beşiktaş'ın "Come to Beşiktaş" videosu dünyayı salladı!

Alvaro Negredo'nun transferi, Beşiktaş'ın bununla ilgili hazırladığı video sosyal medyada dünya çapında ses getirdi. En sonunda Twitter da resmi hesabından 'Come to Beşiktaş' dedi.

Sosyal medya sitesinin resmi Twitter Moments hesabından #ComeToBesiktas etiketiyle paylaşım yapıldı.
Twitter Moments (Anlar), belli bir konudaki tweet'leri bir araya toplamak için kullanılıyor. Twitter dünya çapında gündem olan olaylar için kendi Twitter Moments hesabından da paylaşımlar yapıyor. İşte Beşiktaş da o paylaşımlardan biri oldu.

Atılan Tweet'te 'Bugün telefonunuzu açtığınızda uluslararası bir futbol yıldızı size 'Come to Beşiktaş' (Beşiktaş'a gel) diyebilir' yazılırken altına bu etiketle paylaşılan en çok beğeni almış tweet'lerden oluşan Moments eklendi.

Moments'ın açıklamasına ise 'Eninde sonunda herkes Beşiktaş'a gelecek' yazılırken altına da Ricardo Quaresma'nın Pepe'yi, Pepe'nin de Alvaro Negredo'yu arayıp 'Come to Beşiktaş' dedikleri fenomen videonun açıklaması eklendi.

İşte Twitter'ın Come To Beşiktaş paylaşımında yer alan tweet'ler...

Beşiktaş'ın "Come to Beşiktaş" videosu dünyayı salladı! ile ilgili etiketler Beşiktaş Twitter Quaresma come to beşiktaş twitter moments tweet pepe negredo
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.