Beşiktaş transferde bombayı patlatıyor: İbrahimoviç geliyor!

Pepe transferiyle gündemi sarsan Beşiktaş transferde yeni bir bombayı patlamaya hazırlanıyor. Aboubakar'dan sonra forvet arayışı içine giren Beşiktaş dünya yıldızı İbrahimoviç'i için girişimlere başladı.

Son iki sezondur üst üste şampiyon olan Beşiktaş bu sene de şampiyonluk ünvanını kaybetmemek için güçlü bir kadro kurmak istiyor.

Şampiyonlukta büyük katkısı bulunan isimlerden biri olan Aboubakar'ı kadroda tutamayan Beşiktaş, yıldız oyuncunun kulübü Porto ile anlaşmaya varamamış ve bu transferden vazgeçmişti. Aboubakar'ın yerine yıldız bir golcü arayan Siyah-Beyazlılar için birçok isim gündeme geldi.

Kartal'ın son hedefini ise Sabah yazarı Turgay Demir, Beşiktaş muhabiri Orhan Yıldırım ile yaptığı canlı yayında açıkladı.

Sosyal medayayı etkin bir şekilde kullanan spor adamı Turgay Demir geçtiğimiz gün Twitter üzerinden yaptığı canlı yayında Beşiktaş'ın transfer hedefinin dünya yıldızı İbrahimoviç olduğunu duyurdu.

ibrahimovic

Yıldırım, Beşiktaş'ın İbrahimoviç'le ilk görüşmesinin gerçekleştiğini, tek sorunun yıldız oyuncunun sakatlığı olduğunu dile getirdi. Yıldırım, kulüp doktorlarından gelecek raporun olumlu olması halinde bonservisi elinde bulunan yıldız oyuncuyu Beşiktaş'ın renklerine katacağını söyledi.

BOMBA TRANSFERİ İLK SUPERHABER DUYURMUŞTU

Transfer sezonun açılmasından ardından Aboubakar'la anlaşamayan Beşiktaş yönetimi forvet arayışları içim hummalı bir çalışmaya başlamıştı.

Beşiktaş'ın İbrahimoviç'i transferi etme hedefinde olduğunu Türkiye'ye ilk duyuran SuperHaber olmuştu.

Beşiktaş transferde bombayı patlatıyor: İbrahimoviç geliyor! ile ilgili etiketler Beşiktaş Turgay Demir Transfer ibrahimoviç orhan yıldırım
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.