Beşiktaş - Konyaspor maçının ilk 11'leri belli oldu...

Beşiktaş Konyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak? Süper Lig'de 4 maçta aldığı 10 puanla 2. sırada bulunan Beşiktaş Atiker Konyaspor ile karşılaşacak. Hafta için Porto zaferi yaşayan Siyah-Beyazlılar kendi sahasında 3 puan alarak bu maçı kayıpsız geçip derbiye 13 puanla gitmenin hesaplarını yapıyor. İşte taraftarın merak ettiği Beşiktaş-Atiker Konyaspor arasındaki maç hangi kanalda saat kaçta? Sorusunun cevabı...

Beşiktaş Konyaspor maçı hangi kanalda saat kaçta canlı yayınlanacak? Beşiktaş Konyaspor maçı ile Süper Lig'de bu akşam önemli bir karşılaşma sahne alacak. 5. haftanın kapanış mücadelesinde karşılaşacak iki takım mutlak galibiyet hedefliyor. Beşiktaş, son 11 lig maçında Konyaspor'u 4 kez yenebildi. Beşiktaş, ev sahibi takım sıfatıyla rakibiyle yaptığı 16 müsabakadan 12'sini kazandı, 2'sini kaybetti Spor severler karşılaşma öncesinde merak ettiği knulardan birisi de Beşiktaş Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte bu sorunun cevabı ve maçın detayları...

Beşiktaş Konyaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayınanacak?

Beşiktaş Konyaspor Süper Lig'in 5. hafta kapanış maçında kozlarını paylaşcak. Bu akşam saat 20:00'de başlayacak olan bu önemli maç bein sports ekranlarından canlı izlenebilecek? Ayrıca bu önemli maçı superhaber.com'den canlı dinleyebilirsiniz!

BEŞİKTAŞ - KONYASPOR MUHTEMEL İLK 11'LERİ

BEŞİKTAŞ: Fabri, Adriano, Pepe, Medel, Caner, Tolgay, Atiba, Talisca, Quaresma, Babel, Cenk Tosun.

Beşiktaş'ın yedekleri: Tolga, Utku, Mitrovic, Necip, Fatih, Lens, Orkan, Mustafa, Negredo.

ATİKER KONYASPOR: Ferhat, Moke, Ali Turan, Skubic, Mehdi, Volkan, Ömer Ali, Manyama, Fofana, Malick Evouna.

KARTAL'DA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

Kadrosundaki tüm oyunculara şans vermek isteyen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Konya maçında rotasyona gidecek.Tecrübeli hoca yorgunluk ve eksikler nedeniyle Şampiyonlar Ligi'nde Porto'yu 3-1 yenen 11'in büyük bir kısmını değiştirecek. Sakatlığı bulunan Oğuzhan'ın yerine Tolgay, Atiba'nın yerine Medel, cezalı Tosic'in yerine Mitrovic, Quaresma'nın yerine Lens, Cenk'in yerine Negredo, son lig maçında oynayan Necip'in yerine de Adriano'nun, 11'de başlaması bekleniyor.

KARTAL, KONYA'YA EVİNDE AVANTAJLI

Beşiktaş, sahasında oynadığı karşılaşmalarda Atiker Konyaspor'a karşı üstünlüğü bulunuyor. Siyah-beyazlı ekip, sahasında yeşil-beyazlılara karşı oynadığı 16 maçın 12'sinden 3 puan ile ayrılırken, 2 mücadeleden 1 puan elde etti. Konyaspor ise Vodafone Park'ta oynadığı 2 mücadeleden 3 puan alarak ayrıldı.

VODAFONE PARK'TA KAPALI GİŞE

Bu sezon hem ligde hem de Avrupa’da olumlu bir hava yakalayan Siyah-Beyazlılar’ı bu akşamki Konyaspor mücadelesinde taraftarı yalnız bırakmayacak. Hafta başında satışa sunulan biletleri maç öncesinde tüketen Beşiktaşlı futbolseverler, 42 bin kişilik stadyumun kendilerine ayrılacak 40 binlik bölümünü tamamen dolduracak. UEFA’dan alınan 2 yıl ertelemeli 1 senelik men cezası sonrasında yönetimin aldığı karar sonrasında Porto deplasmanına gidemeyen taraftarlar, özlemini bu akşamki mücadelede giderecek. 22 gün sonra Vodafone Park’a dönecek olan Siyah-Beyazlılar’ı desteklemeye gelecek binlerce taraftarın, Kartal Yuvası satışlarını da patlatması bekleniyor. 2 ayın sonunda 160 bine ulaşan forma satışlarının bugün daha da artması beklenirken diğer ürünlerle birlikte kulübün kasasına yüklü bir miktarın girmesi bekleniyor. Daha önceki iç saha maçlarının oynandığı günlerde Kartal Yuvası, bir çok kez 1 milyon TL’lik ciroyu yakalamıştı.

PAROLA ERKEN GOL​

Vodafone Park’taki maçta ilk düdüğün çalması sonrasında rakip takım karşısında baskıyı kurmayı hedefleyen teknik ekip, hızlı kanat organizasyonlarıyla Yeşil-Beyazlılar’ı hazırlıksız
yakalayıp erken gol bulmayı hedefliyor. Oyunu bir an önce çözmeyi isteyen teknik direktör Şenol Güneş, bu doğrultuda kanatlarda görev yapacak. Ryan Babel ile Ricardo Quaresma’dan da bugünkü mücadelede sık sık ceza alanına girip pozisyon bulmalarını istedi. Süper Lig’de gelecek hafta Fenerbahçe deplasmanına çıkacak olan Siyah- Beyazlılar’ın hocası, bu maçı
kayıpsız geçip derbiye 13 puanla gitmenin hesaplarını yapıyor.

ATİBA’NIN YERİNE...

Porto mücadelesi sonrasında yapılan kontrollerinde sağ arka adalesinde problem tespit edilen Oğuzhan Özyakup, bundon dolayı takımının Konyaspor maçı hazırlıklarında yer
alamamıştı. Ozzie’nin yerine bu akşam teknik direktör Şenol Güneş’in, yeni transfer Gary Medel’e forma vermesi bekleniyor. Şilili futbolcu, orta sahada Atiba Hutchinson’un
partnerliği yapacak. Uyluk adalesindeki ağrı nedeniyle MR'ı çekilen Medel'in durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yıldız futbolcunun Konyaspor maçında Güneş'in görev vermesi halinde takımdaki
yerini alabileceği belirtildi.

NEGREDO'NUN GÖZÜ KONYA'DA

Kara Kartal’da çıktığı 6 maçta henüz golle buluşamayan Alvaro Negredo, bu akşamki mücadeleye yedek kulübesinden başlayacak. İspanyol yıldız, ikinci yarıda da olsa süre alıp açılışı yapmayı planlıyor. Takım çalışmalarında ortaya koyduğu başarılı performansla alkış toplayan Negredo, 35 gol hedefi koyduğu sezona başlangıç yapmak için çaba gösterecek.

BEŞİKTAŞ'TA TOSİC YOK

Siyah-Beyazlılar’ın geçen hafta Karabükspor’la deplasmanda oynadığı mücadelede ikinci sarı karttan kırmızı kart gören Dusko Tosic, bu akşamki mücadelede cezası sebebiyle görev yapamayacak. Sırp futbolcuya ek olarak sağ adalesinden sakatlığı bulunan Oğuzhan Özyakup’un da durumu maç saatinde kesinleşecek. Tecrübeli ismin, 11’de yer alması beklenmiyor. Kırmızı kart cezalısı Dusko Tosic’in yokluğunda Pepe ile birlikte savunmada görev yapması beklenen Hırvat oyuncunun formayı kapmak için çok hırslı olduğu öğrenildi. Pepe gibi dünyaca ünlü bir futbolcuyla birlikte oynamanın büyük bir şans olacağını düşünen Mitrovic’in, ayağına gelen bu şansı iyi değerlendirmek istediği ifade edildi.

KONYA'DA TEK EKSİK VAR

Süper Lig’de bu sezon çıktıkları 4 maçtan 3 mağlubiyet ve 1 galibiyetle ayrılan Yeşil-Beyazlılar, bu akşamki mücadelede Beşiktaş’a sürpriz yapmaya çalışacak. Mustafa Reşit Akçay’ın takımında bu karşılaşma öncesinde tek eksik bulunuyor. 28 yaşındaki hücum oyuncusu Abdou Traore, sakatlığı sebebiyle Vodafone Park’taki oyunda takım arkadaşlarını yalnız bırakacak.

İKİ TAKIM ARASINDAKİ 33. RANDEVU

Beşiktaş, Süper Lig'in 5. haftasında yarın saat 20.00'de sahasında Atiker Konyaspor ile karşılaşacak. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 32 maçlık seride siyah-beyazlılar 18 galibiyet alırken, Konya ekibinin de 4 galibiyeti bulunuyor. İki takım arasında oynanan 10 mücadele ise berabere sonuçlandı.

BEŞİKTAŞ SON 11 MAÇTA 4 KEZ KAZANABİLDİ

Beşiktaş, genelde açık ara üstünlük kurduğu Konyaspor'u son maçlarda yenmekte zorlanıyor. Siyah-beyazlılar, rakibiyle yaptığı son 11 lig maçından 4'ünü kazanırken, 5 kez berabere kaldı, 2 kez de mağlup oldu. Bu arada, iki takım arasındaki 32 lig maçından Konyaspor 11'inde gol atamazken, Beşiktaş ise sadece 4'ünde gol yollarında suskun kaldı.

BEŞİKTAŞ'IN EVİNDEKİ MAÇLAR

Beşiktaş, Konyaspor ile ligde ev sahibi takım sıfatıyla yaptığı 16 maçtan 12'sini kazandı, 2'sinde berabere kaldı, 2 müsabakayı ise kaybetti. Evinde Konyaspor'a 40 gol atan siyah-beyazlılar, kalesinde 10 gol gördü. Bu arada, Beşiktaş'ın cezası nedeniyle 2003-2004 sezonunda İstanbul'da yapılması gereken lig maçı İzmir'de oynanmış ve 1-1 berabere sonuçlanmıştı. Siyah-beyazlılar, yeni stadının yapımı aşamasında 2014-2015 sezonunda Ankara'da yaptığı müsabakada ise rakibine 1-0 mağlup oldu.

BEŞİKTAŞ'TAN TARİHİ FARK

Beşiktaş, lig tarihindeki en farklı skorlu galibiyetlerinden birini, 1992-1993 sezonunda İstanbul'daki maçta 7-0'lık sonuçla Konyaspor karşısında aldı. Konyaspor ise Beşiktaş karşısında ligdeki 4 galibiyetini de tek farklı skorlarla elde etti.

BEŞİKTAŞ KONYASPOR ARASINDAKİ İSTATİSTİKLER

Beşiktaş ile Atiker Konyaspor, Süper Lig'de 32 kez karşı karşıya geldi. Beşiktaş bu maçların 18'ini kazanırken, Konyaspor dört galibiyet elde edebildi. İki takımın Süper Lig'de oynadığı son dört maçta toplam 17 gol atıldı. Beşiktaş, Konyaspor ile Süper Lig'de evinde oynadığı 16 maçın 12'sini kazandı. Beşiktaş ligde dokuz maçtır yenilmiyor (7G 2B). Bu, Süper Lig'de halen devam eden en uzun seri.

Beşiktaş iç sahada 29 maçtır yenilmiyor. Bu Süper Lig'de halen devam eden en uzun iç saha yenilmezlik serisi ve aynı zamanda Beşiktaş'ın 1989-92 arasında kulüp rekoru kırdığı 51 maçlık iç saha yenilmezlik serisinden bu yana en uzun serisi. Konyaspor, Süper Lig'de deplasmanda altı maçtır kazanamıyor ve dört maçtır kaybediyor. Bu, takımın Nisan 2014 - Ocak 2015 arasındaki 12 maçlık galibiyetsiz seriden bu yana, takımın ligdeki en uzun serisi. Konyaspor, Süper Lig'deki son 12 maçının ikisini kazanabildi. Beşiktaş, bu sezon Galatasaray ile birlikte Süper Lig'de hiçbir maçta geriye düşmeyen iki takımdan biri. Beşiktaş'ın bu sezon Vodafone Park'ta attığı dört golün tamamı duran toplardan geldi.

Beşiktaş, bu sezon 9.32 gol atması beklenirken, yedi gol attı. Bu, ligdeki en düşük gol beklentisi performansı. Beşiktaş'ın bu sezon Süper Lig'de yedi gol attı; bu goller altı farklı oyuncudan geldi (Pepe, Cenk Tosun, Ryan Babel, Talisca, Dusko Tosic, Atiba Hutchinson). Şenol Güneş ve Mustafa Reşit Akçay, teknik direktör olarak Süper Lig'de üç kez karşı karşıya geldi ve Güneş bu maçların tamamını kazanan taraf oldu. Konyaspor'un Süper Lig'de attığı son dört gol Musa Araz ve Nejc Skubic'in ayağından geldi (ikişer gol). Cenk Tosun, Konyaspor ile Süper Lig'de karşılaştığı dokuz maçta altı gol attı. Cenk'in ligde Konyaspor'dan daha fazla gol attığı iki rakibi bulunuyor: Antalyaspor ve Bursaspor.
Bu sezon Beşiktaş'ın ligde en golcü ismi olan Ryan Babel, attığı iki gol ile takımına üç puan kazandırdı. Süper Lig'de attığı gollerle, takımına Hollandalı yıldızdan daha fazla puan kazandıran bir oyuncu var: Burak Yılmaz.

CENK TOSUN UEFA LİSTESİNE GİRDİ

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ın milli futbolcusu Cenk Tosun'un Portekiz ekibi Porto'ya attığı gol, ilk haftanın en iyisi seçildi.

UEFA'nın internet sitesinde sona eren oylamaya göre Beşiktaş'ın Portekiz temsilcisi Porto'yu deplasmanda 3-1 yendiği maçta Cenk Tosun'un attığı gol, oyların yüzde 37'sini alarak haftanın en iyisi ödülüne layık görüldü.

Chelsea'nin İspanyol futbolcusu Pedro Rodriguez'in Karabağ'a attığı gol, yüzde 19 oyla ikinci, Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi'nin Juventus ağlarına gönderdiği ilk gol ise yüzde 18 oyla üçüncü oldu.

Cenk Tosun'un geçen sezon Şampiyonlar Ligi gruplarında bir diğer Portekiz temsilcisi Benfica ile 3-3 berabere kalınan maçta attığı gol de UEFA'nın düzenlediği ankette yılın en iyisi ödülünü kazanmıştı

BEŞİKTAŞ'TA SON DURUM

Sezonun ilk resmi maçında Türkiye Süper Kupası'nda Atiker Konyaspor'a mağlup olan ve oynadığı futbolla eleştirilen Beşiktaş, ligin başlamasıyla beklenen futbolunu ortaya koymaya başladı. Ligin ilk 4 haftasında 3 galibiyet, 1 beraberlik alarak zirve yarışında Galatasaray'ın ardından 2. sırada yer alan Kara Kartallar bu haftayı da kayıpsız atlamayı hedefliyor.

KONYASPOR'DA SON DURUM

Atiker Konyaspor, Beşiktaş'ı Süper Kupada mağlup ederken oynadığı futbolla beğeni toplarken, ligde beklentilerin altında kaldı. Ligde 4 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Yeşil-Beyazlılar bu maçtan galibiyet çıkarmak istiyor.

GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.