İşlem tamam: Beşiktaş İspanyol yıldız Negredo ile anlaştı!

Uzun süredir forvet arayışını sürdüren Beşiktaş mutlu sona ulaştı. Siyah-Beyazlı ekip İspanyol golcü ile anlaşmaya vardı.

Uzun süredir forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Valencia'dan Alvaro Negredo'yu kadrosuna kattı.

Beşiktaş kulübü başkanı Fikret Orman ve As Başkanı Umut Güner ünlü oyuncu Negredo ile anlaşma sağladı.

Kartal, golcü oyuncuyu ikna etmesi için Guti’yi de devreye soktu.

Anlaşmanın sağlandığını ilk olarak İtalyan ve İspanyol basını duyurdu.

fwelfgg

ALVARO NEGREDO KİMDİR? KAÇ YAŞINDADIR?

Alvaro Negredo, 20 Ağustos 1985 tarihinde İspanya'nın Madrid kentinde dünyaya gelmiştir. tıpkı diğer iki abisi gibi futbola merak salan Alvaro, kariyerine İspanya'nın köklü kulüplerinden Rayo Vallecano'nun altyapısında başlamıştır.

2005 yılında Rayo Vallecano'dan Real Madrid'in yedek takımına bonservissiz olarak transfer olan Alvaro Negredo, 2 yıl sonra 3 Milyon Euro bonservis bedeli ile Almeria kulübüne transfer olmuştur. Ancak, Negredo'nun Almeria'daki yükselişi, Sevilla tarafından fark edilmiş ve 2009 yılında, 2 yıl sonra 15 Milyon Euro gibi bir bedelle transfer edilmesiyle sonuçlanmıştır.

Transfer olduğu her takımda elinden gelenin en iyisini yapmaya çabalayan Alvaro Negredo, Sevilla'daki başarısının ardından, yeni bir yapılanma içerisinde olan İngiliz Manchester City takımına 25 Milyon Euro gibi bir bedelle transfer olmuştur.

İngiliz ekibinde 1 yıl top koşturduktan sonra, ertesi yıl Valencia'ya bir yıl kiralanan Negredo, İspanyol kulübü tarafından 2015 yılında 28 Milyon Euro'ya transfer edilmiştir.
2016 yılında yeniden İngiltere'ye kiralanan yıldız oyuncu, Middlesbrough'ta bir yıl geçirdikten sonra yeniden kulübü Valencia'ya dönmüştür.

7 KEZ MİLLİ OLDU

Negredo, İspanya forması altındaki ilk maçına 6 Ekim 2009 tarihinde 2010 FIFA Dünya Kupası elemeleri'nde 2-1 kazandıkları maçta Ermenistan karşısında forma giydi.

İlk gollerini ise 14 Ekim 2009 tarihinde 2010 FIFA Dünya Kupası elemeleri'nde 5-2 kazandıkarı maçta Bosna-Hersek'e karşı iki gol birden attı. Negredo, millî takım formasını şu ana kadar 7 kez giydi ve 5 gol attı.

İşlem tamam: Beşiktaş İspanyol yıldız Negredo ile anlaştı! ile ilgili etiketler negredo
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.