Beşiktaş hazırlıklara başladı: Bunu yapacaklar!

Siyah-Beyazlı yönetim şampiyonluğun kesinleşmesi halinde, son Osmanlıspor karşılaşmasında şehitlerin ailelerini tribünde ağırlamak için hazırlık yapıyor.

Siyah-Beyazlılar, 10 Aralık 2016'da Bursaspor maçı sonrası Vodafone Arena Stadı'nda maç çıkışı yapılan alçak saldırıda şehit olanların ailelerini son Osmanlıspor maçında şeref konuğu olarak misafir edecek. Başkan Fikret Orman, Kartal Yuvası çalışanı merhum Tunç Uncu ve komiser Vefa Karakurdu'nun ailelerini özel olarak ağırlayacak.

ARKADAŞLARI KATILACAK

Beşiktaş şampiyonluk kutlamalarından sonra da şehitleri için birçok özel etkinlik düşünüyor. Bunlardan biri de kupayı, Zincirlikuyu'ya defnedilen Tunç Uncu'nun mezarına götürmek. Bu ziyarette Beşiktaş Kartal Yuvası'nda görev yapan Tunç Uncu'nun arkadaşlarının yanı sıra yöneticiler ve bazı futbolcuların da bulunması planlanıyor. Beşiktaş yönetimi menfur saldırıdan sonra Uncu'nun ailesine maddi ve manevi destek vermişti.

Beşiktaş hazırlıklara başladı: Bunu yapacaklar! ile ilgili etiketler Beşiktaş pankart kareografi
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.