Beşiktaş, derbide ağır yara aldı!

Beşiktaş, Süper Lig’in 6. haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda yaptığı derbi maçta ağır yara aldı.

Beşiktaş, Süper Lig’in 6. haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda yaptığı derbi maçta ağır yara aldı.

Ülker Stadı’ndaki karşılaşmada sarı-lacivertli rakibine 2-1 mağlup olarak bu sezonki ilk yenilgisini alan siyah-beyazlı takımda Ricardo Quaresma, Atiba Hutchinson ve Oğuzhan Özyakup kırmızı kart görürken, Şenol Güneş de tribüne gönderildi.

Beşiktaş, rakibinin iki penaltı golüyle sahadan mağlup ayrıldı. Bu sezon 6 maçta 4 galibiyet, birer beraberlik ve yenilgi alan siyah-beyazlı ekip, 13 puanda kaldı.

20170923_2_25901074_26143425

QUARESMA, 3 DAKİKADA KIRMIZI KART GÖRDÜ

Beşiktaş’ın tecrübeli ismi Ricardo Quaresma, 3 dakikada üst üste gördüğü iki sarı kartın ardından takımını 10 kişi bıraktı. Maçın 41. dakikasında rakibine yaptığı hareketle ilk sarı kartını gören Quaresma, 43. dakikada ikinci sarının ardından kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Beşiktaş’ta 5. sezonunu geçiren tecrübeli oyuncu, Süper Lig kariyerinde 5. kez takımını yalnız bıraktı. 2011-2012 sezonunda Bursaspor ve Mersin İdmanyurdu maçlarında kırmızı kart gören Quaresma, 2015-2016’da ise Trabzonspor ve Bursaspor karşılaşmalarında aynı şekilde cezalandırıldı. Ricardo Quaresma, bu sezon ise Fenerbahçe karşısında takımını 10 kişi bıraktı. 36’ncı dakikada ilk sarı kartını gören Atiba Hutchinson, 85. dakikada penaltıya sebebiyet verirken bir sarı daha aldı ve kırmızı kartla takımını 9 kişi bıraktı. Maç içinde sarı kart gören Oğuzhan Özyakup ise karşılaşmanın bitmesinin ardından hakem Ali Palabıyık’a tepkisi sonrası bir sarı daha aldı ve kırmızı kartla cezalandırıldı.

HAFTAYA TRABZONSPOR KARŞISINDA KADRO SIKINTISI

Derbide gördüğü kırmızı kartlar sonrası Beşiktaş'ı zorlu bir hafta bekliyor. Haftaya Vodafone Park'ta Trabzonspor'u ağırlayacak olan Beşiktaş için çok zorlu geçecek. 3 önemli ismi kırmızı kart cezası yüzünden sahada olmayacak.

SAKATLIKLAR DA CAN SIKIYOR

Beşiktaş'ta bulunan sakatların üstüne bir bu hafta 3 kırmızı kart cezası da eklenince Şenol Güneş, Trabzonspor karşısında kadro kurmakta oldukça zorlanacak. Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Gökhan Gönül, Atınç Nukan, Gökhan Töre, Adriano Correia haftaya kadroda yer almayacak isimler. Bu sakatlara Quaresma, Atiba ve kaptan Oğuzhan Özyakup eklendi

Beşiktaş, derbide ağır yara aldı! ile ilgili etiketler Beşiktaş Fenerbahçe Derbi Trabzonspor kırmızı kart sakatlıklar kadro
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.