Beşiktaş 20 günde 5 dev maça çıkacak!

Zorlu Karabük deplasmanından 3 puanla dönen Beşiktaş'ta gözler Şampiyonlar Ligi'ne çevrildi. Siyah beyazlıları bu dönemde zorlu fikstür bekliyor.

Şampiyonlar Ligi ilk maçında Porto ile 13 Eylül'de deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş, 1 Ekim tarihine kadar 4 önemli maça daha çıkacak.

Porto dönüşü Atiker Konyaspor'u ağırlayacak olan son şampiyon Beşiktaş, 23 Eylül'de Kadıköy'de derbiye çıkacak.

Sonrasında Şampiyonlar Ligi 2. maçında Leipzig'i konuk edecek olan siyah beyazlılar, 1 Ekim'de de yine kendi evinde Trabzonspor'u ağırlayacak.

20 günde 5 önemli karşılaşmaya çıkacak olan Beşiktaş, böylece Milli Takımlar için verilecek ara öncesinde zorlu maç trafiğini de geride bırakmış olacak.

sdfjjsdfgjdsfsdfsdfuI

Karabükspor maçında sakatlığı sebebiyle kadroda yer bulamayan Adriano'nun tedavisi devam ederken, Porto maçına yetiştirilmeye çalışılıyor.

Beşiktaş 20 günde 5 dev maça çıkacak! ile ilgili etiketler Beşiktaş Porto UEFA Şampiyonlar Ligi zorlu maç 20 gün 5 maç son 5 maç
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.