Beşiktaş'tan tatsız prova

Özel maçta Beşiktaş, Romanya ekibi Astra Giurgiu'yu konuk etti. Mücadele konuk ekibin 3-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

Beşiktaş, evinde oynadığı hazırlık maçında farklı yenildi. Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı hazırlık maçlarıyla değerlendiren Siyah Beyazlılar, Romanya 1. Lig takımlarından Astra Giurgiu ile Vodafone Arena’da karşılaştı.

Oldukça kötü bir performans sergileyen Beşiktaş mücadeleden 3-1 mağlup ayrıldı. Astra Giurgiu’nun golleri 41. dakikada İonita Alexandru, 44. dakikada Sergiu ve 63. dakikada Stan Alexandru’dan geldi. Beşiktaş’ın tek golünü ise 89. dakikada genç oyuncu Sedat Şahintürk attı.

CANER VE ERSAN GERİ DÖNDÜ, DEMBA BA DÖNEMEDİ

Beşiktaşlılar için Giurgiu maçının önemi Caner, Demba Ba ve Ersan Gülüm’ün geri dönmesiydi. Sakatlığını tamamen atlatan Caner 5 ay aradan sonra ilk kez bir maça çıkarken, Ersan Gülüm de bir yıl aradan sonra Siyah Beyazlı formayı giydi. Oynaması beklenen Demba Ba ise belinde hissettiği ağrılardan dolayı maç kadrosuna alınmadı.

Ersan Gülüm 65, Caner ise 72 dakika sahada kalırken, Caner’in mücadeleci görüntüsü dikkat çekti. Ersan Gülüm ise maçın genelinde çok kötü oynayan defans hattı içinde kendini gösterme fırsatı bulamadı.

MAÇTAN DAKİKALAR

35. dakikada Talisca’nın derinlemesine pasıyla ceza sahasında topla buluşan Ömer Şişmanoğlu’nun vuruşunda meşin yuvarlak direğin dibinden auta gitti.

41. dakikada ceza sahası çizgisi sağ çaprazından Ionita Alexandru’nun şık şutunda meşin yuvarlak filelerle buluştu. 0-1.

44. dakikada Tolga Zengin’in hatasında Ionita Alexandru ile verkaç yapan Sergiu’nun yerden vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti. 0-2.

63. dakikada savunmada yaşanan karambolde Sergiu’nun pasında altıpasta topla buluşan Alexandru Stan’ın yerden şutunda meşin yuvarlak filelere gönderdi. 3-0.

87. dakikada ceza sahası içerisinde Talisca’nın yerden sert şutunda meşin yuvarlak direğe çarparak oyun alanına döndü.

89. dakikada Talisca’nın pasıyla ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Sedat’ın plase vuruşunda top uzak köşede filelerle buluştu. 3-1.

Beşiktaş'tan tatsız prova ile ilgili etiketler Beşiktaş 3-1 astra giurgiu maç sonucu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.