Berlusconi yine ağzını bozdu! "Trump'ın en çok nesi mi hoşuma gidiyor..."

ABD liderinin kendisine benzetilmesini değerlendiren İtalya eski başbakanı, "Birçok erkek ve kadın gibi benim de Trump'ın nesinden çok hoşlandığımı söyleyeyim: Melania! Güzelliği, tarzı ve çekiciliği sebebiyle..." dedi. Berlusconi daha önce de pek çok lider ya da eşleri hakkında yakışıksız ifadeler kullanmıştı...

İtalya'nın 'politik doğruluğu' tartışmalı esprileriyle tanınan eski başbakanı Silvio Berlusconi, bu kez de ABD Başkanı Donald Trump'ın karısı Melania Trump ile ilgili sözleriyle konuşuluyor.

BBC'den Övgü Pınar'ın haberine göre, Berlusconi, İtalyan tv kanalı La7'de katıldığı bir programda konuşurken Melania Trump'tan hoşlandığını söyledi. Sunucunun, "Birçok kişi Trump için 'Amerikan Silvio Berlusconi' diyor. Bu sizi mutlu ediyor mu, bundan hoşlanıyor musunuz?" diye sorması üzerine Berlusconi şöyle yanıt verdi: "Birçok erkek ve kadın gibi benim de Trump'ın nesinden çok hoşlandığımı söyleyeyim: Melania! Güzelliği, tarzı ve çekiciliği sebebiyle..."

Melania Trump ile şahsen tanışmadığını söyleyen Berlusconi "Fakat hakkında çok olumlu şeyler duydum" dedi.

trump_melani

OBAMA VE MACRON DA NASİBİNİ ALDI

Silvio Berlusconi geçen Mayıs ayında da Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un eşi Brigitte Macron ile ilgili uygunsuz bulunan yorumlar yapmıştı.

Berlusconi, Macron'un karısının kendisinden yaşça büyük olmasına atıfla "Macron genç bir çocuk ama epey tecrübesi var, daha da önemlisi çocukluğundan beri onu kolundan tutan güzel bir annesi var" demişti.

berlisconi_macron

İtalyan emekli siyasetçi, ABD'nin önceki başkanı Barack Obama'ya "Genç, yakışıklı ve bronz tenli" demesiyle, Avrupa Parlamentosu'nun Alman Başkanı Martin Schulz'u "Nazi kampı gardiyanına" benzetmesiyle ve "Güzel kızlara düşkün olmak eşcinsel olmaktan iyidir" şeklindeki sözleriyle de hatırlanıyor.

Berlusconi yine ağzını bozdu! "Trump'ın en çok nesi mi hoşuma gidiyor..." ile ilgili etiketler Trump berlusconi melani trump
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.