Berat Albayrak'tan önemli mesajlar

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı Tekirdağ Valilik Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış töreni öncesinde selamlama konuşması yaptı.

AK Parti iktidarının Türkiye'de önemli icraatlarda bulunduğunu ifade eden Berat Albayrak, "AK Parti iktidarı ve icraatlarını biliyorsunuz. Az konuşacağız, çok çalışacağız. Taş üstüne taş koyacağız, laf üstüne laf değil." dedi.

16 Nisan'da gerçekleşecek halk oylamasının Türkiye'nin geleceği için çok önemli olduğunu ifade eden Albayrak, şöyle konuştu:

''Elhamdülillah bugün yine çok büyük eserleri kazandırdığımız önemli bir açılış için buradayız ancak, bugün çok daha önemli bir şey için, Türkiye’nin geleceği ve bekası için hayati bir önem taşıyan, aynı zamanda Türkiye’nin ve bölgenin kaderini çok ama çok önemli bir şekilde etkileyecek olan 16 Nisan referandumu noktasında da sizinle buluşmuş durumdayız. 15 senede Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye’yi muasır medeniyetler noktasına taşımak için çok çalışıyoruz.''

Berat Albayrak'tan önemli mesajlar ile ilgili etiketler Berat Albayrak Tekirdağ konuşma
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.