"Beraberlik Galatasaray için iyi bir sonuç"

Galatasaray'ın eski yöneticisi, "Galatasaray'ın 1 puan alması açıkcası kabul edilebilir bir durum" dedi.

Galatasaray eski yöneticilerinden Bülent Tulun, hafta sonu oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray derbisi öncesi Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına konuştu.

Emrah Karalinç'e değerlendirmelerde bulunan Tulun'un öne çıkan açıklamaları şu şekilde:

"Derbi orta saha mücadelesi şeklinde geçer. Eğer erken bir gol olursa her iki taraftan biri atarsa o zaman iyi bir maç izleriz. Her iki takım içinde stres vardır. Bir santranç maçı için geçecektir. Galatasaray'ın 1 puan alması açıkcası kabul edilebilir bir durum."

"Galatasaray'ın kadro yapısı itibariyle tecrübeli isimler var. Deneyimli oyuncuların çok fazla sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Bu tip maçlarda skor değiştirebilecek oyuncuların Galatasaray'da Rodrigues, Maicon ve Gomis'i sayabiliriz. Kanatlardan gelecek toplar sağlıklı olursa Gomis iyi iş yapar. "

"İki tane çok deneyimli teknik adamlar ama Fatih Terim kariyeri itibariyle bu tip maçların önemini daha iyi bilen bir teknik adam. Sürekli kendini hissettiren bir teknik adam"

"Bülent Yıldırım iyi bir hakem. Biraz hakemler baskı altında. Bu maçı rahat kaldırabileceğini düşünüyorum"

"Galatasaray lider ama Fenerbahçe, Trabzonspor, Başakşehir ve Beşiktaş maçları var. Üst sıradaki takımlar ile oynayacak Galatasaray. 'El mecbur' diyelim büyük maçları kazanan takımlar şampiyon olur"

"Beraberlik Galatasaray için iyi bir sonuç" ile ilgili etiketler Galatasaray Derbi Fenerbahçe bülent tulun
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.