Bensu Soral'dan çarpıcı açıklama: "Hayvan sevmeyen insanların..."

'İçerde' dizisinin güzel avukatı Bensu Soral, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla hayvanlara düşkünlüğünü gözler önüne seriyor. Soral, özel hayatına hayvan sevmeyen insanları almadığını belirtiyor.

26 yaşındaki güzel oyuncu Bensu Soral başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çekmeyi başarıyor. Bensu Soral, Ajanimo.com'a verdiği bir röportajda kendisi için hayvanların önemini ve hayvanlara ne kadar çok değer verdiğini açıklıyor. İşte Soral’ın o röportajı;

KAÇ TANE KEDİ VE KÖPEKLE YAŞIYORSUNUZ?

Benim toplamda 6 kedim, 2 köpeğim var. Ama 2 kedi ve 2 köpek benimle yaşıyor, diğer 2 kedi annemlerle ve 2 kedi de ablamlarla yaşıyor. Benimle yaşayan sokaktan sahiplendiğim 2 kedim var. 2 köpeğimden biri Maltese, diğeri ise Maltipoo. Annemde ve ablamda yaşayan kedilerin cinsi ise Scottish.

rewwterwerwr
HAYVAN SEVGİNİZE AİLENİZİN KATKISI VAR MI? ÇOCUKKEN BERABER YAŞADIĞINIZ BİR HAYVANINIZ OLDU MU?

Ailemin hayvan sevgisi bize de geçti. Kendimi bildim bileli evde hep bir dostumuz vardı. Kuşlar, civcivler, kediler, köpekler..

SOKAK HAYVANLARI İLE ARANIZ NASIL?

Yolda gördüğüm kedi-köpekleri sevmeden yanlarından geçemiyorum.

rtewerwrwe

SEYAHATE GİTTİĞİNİZDE HAYVANLARINIZI KİME BIRAKIYORSUNUZ?

Kalabalık bir aile olduğumuz için pek yalnız kalmıyorlar, o açıdan şanslıyız. Ayrıca biz olmadığımızda hayvanlarımıza bakmak isteyen çok istekli arkadaşlarımız var. 1 gün bile ayrı kalınca özlüyorum ama uzun süre ayrı kalmışlığım oldu tabi ki.

twewerw

HAYATINIZA ALDIĞINIZ KİŞİLERİN HAYVAN SEVİP SEVMEMESİNİ ÖNEMSER MİSİNİZ?

Hayvanları sevmeyen insanlara kesinlikle saygı duymuyorum ve hayatımda öyle insanlara yer vermiyorum. Çünkü hayvan sevgisi olmayan birinin merhametsiz olduğunu düşünüyorum. Böyle kişilerin insanları sevmesi de çok zor.

erwrwerwer

TÜRKİYE’Yİ HAYVAN HAKLI KONUSUNDA NEREDE GÖRÜYORSUNUZ?

Ben Türkiye'nin bu konuda giderek daha da geliştiğini ve insanların bilinçlendiğini düşünüyorum. Bu tür sosyal sorumluluk projelerini de her zaman destekliyorum.

eerrwwrwerw

‘BİR SEMTİN SOKAK HAYVANLARI SİZDEN KAÇMIYORSA ORADA YAŞAYIN’ SÖZÜNE İNANIR MISINIZ?

Bu söze inanıyorum evet. Ayrıca hayvan sevgisi olan insanlardan da zarar geleceğini düşünmüyorum. Ev konusunda da genelde hayvanlarımız evi sahipleniyor, evcil hayvanı olanlar bilir. Bu yüzden eve daha çok onların mekanı olarak bakıyorum

Bensu Soral'dan çarpıcı açıklama: "Hayvan sevmeyen insanların..." ile ilgili etiketler Bensu Soral hayvan
GÜNÜN VİDEOSU

Tesla karşıtları Berlin'de Tesla fabrikasına saldırı başlattı!

Tesla karşıtları Almanya'daki Tesla fabrikası Giga Factory'ye saldırı başlattı.