Beklenen özellik YouTube'a geldi!

Video izleme ve paylaşma platformu Youtube'a beklenen özellik geldi. Kulanıcılar artık çevrimdışı modu sayesinde internet yokken de video izleyebilecek.

Yeni özellik sayesinde akıllı telefonunuzda videolar internet olmadan da izlenebilecek. Youtube Android uygulamasına yeni gelen özellik sayesinde videoları istenilen çözünürlükte telefona indirebilmek mümkün.

VERİ TASARRUFU SAĞLANACAK

Bu özellikle birlikte veri tasarrufu sağlamak da mümkün hale gelecek. Kullanıcılar WiFi bağlantısıyla dışarıda izleyecekleri videolar indirilip izlenebilecek. Videoları indirmek için yapılması gereken tek şey videoyu oynatırken aşağıdan seçilebilecek olan 'İndir' butonuna tıklamak. Tıklandığında çıkacak olan çözünürlük seçeneklerinin yanında her bir seçeneğin boyutu da yer alacak.

Yeni özellik şu anda sadece Hindistan, Irak ve Lübnan'da kullanılabiliyor. YouTube'un bu özelliği çok kısa sürede iPhone ve iPad kullanıcıları için de sunulacak.

Beklenen özellik YouTube'a geldi! ile ilgili etiketler YouTube çevrimdışı çalışma internetsiz
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.