Batman öldü! Ünlü yıldız lösemi ile mücadele ediyordu...

Batman filmiyle hafızalara kazınan Amerikalı aktör Adam West, 88 yaşında vefat etti... West uzun süredir lösemi tedavisi görüyordu...

Batman filmiyle hafızalara kazınan Amerikalı aktör Adam West, 88 yaşında vefat etti... West uzun süredir lösemi tedavisi görüyordu...

Ailesinin yaptığı açıklamaya göre 1928 doğumlu Adam West, eşinin, çocuklarının ve torunlarının yanı başında huzur içinde gözlerini yumdu.

adam_west

LÖSEMİ TEDAVİSİ GÖRÜYORDU

Adam West, bir süredir lösemi ile mücadele ediyordu.

Adam West'in ailesi yaptığı duyuruda "Babamız kendisini her zaman parlak şövalye olarak görürdü ve hayranlarının hayatlarına olumlu bir etki bırakmayı amaçlardı. Her zaman kahramanımızdı ve öyle olmaya devam edecek" ifadelerini kullandı.

adam_west2

İLK BATMAN

Adam West, 63 yıllık meslek hayatında Batman karakterine hayat vermesinin yanı sıra, kült animasyon dizileri Family Guy ve Simpsons'da da sesiyle yer aldı.

Batman öldü! Ünlü yıldız lösemi ile mücadele ediyordu... ile ilgili etiketler Batman lösemi adam west
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.